€ 18,00
€ 16,20
Bespaar 10% (€ 1,80)
Product niet verkrijgbaar
Bijsluiter van Biocure Smart Long Action 36 dragees

Omschrijving van Biocure Smart Long Action

Biocure® Smart LA
Om je goed te kunnen concentreren, heb je voldoende zuurstof in je hoofd nodig. Dat geldt ook voor kinderen. Biocure® Smart LA zit boordevol Rhodiola rosea (Rozenwortel), een bekende plant met krachtige kenmerken. Het ijzer in Biocure® Smart LA draagt bij aan de verstandelijke ontwikkeling van kinderen. Bovendien zit er ook Theobroma cacao in die alle eigenschappen van echte chocolade bevat.

Eigenschappen
Heeft uw kind alweer een drukke dag achter de rug? Spelen, leren, sporten, hobby’s, enz. Het zijn allemaal prikkels die op hen afkomen.
Biocure® Smart LA bevat vitamine B3, vitamine B6, het mineraal ijzer en de planten Rhodiola rosea en Theobroma cacao. Theobroma cacao of de cacaoboom bevat alle eigenschappen van echte chocolade. Rhodiola rosea of rozenwortel is een bekende plant met krachtige kenmerken.
Biocure® Smart LA is een bron van het sterke mineraal ijzer. IJzer helpt bij een normale verstandelijke (cognitieve) ontwikkeling van het kind.
Biocure® Smart LA is een Long Action formule. Dit wil zeggen dat alle actieve stoffen geleidelijk in het lichaam terechtkomen waar deze langzaam opgenomen worden. Deze unieke formule zorgt tegelijk voor een onmiddellijke werking. Biocure® Smart LA werkt daarom snel, krachtig en langdurig.
Biocure® Smart LA bevat twee gestandaardiseerde planten: Rhodiola rosea en Theobroma cacao. Door standaardisering van planten wordt per dosering steeds dezelfde hoeveelheid plantenmateriaal toegediend. Dit ondersteunt de goede werking van Biocure® Smart LA.

Long action
De voedingssupplementen van Biocure® hebben een heel bijzondere samenstelling. Door de speciale structuur van de tablet komen de stoffen geleidelijk in je lichaam vrij. Zo hebben de voedingssupplementen minstens acht uur effect. Dit is het Long Action principe.

Indicatie

Dit voedingssupplement van Biocure ondersteunt de normale verstandelijke ontwikkeling.

Gebruik van Biocure Smart Long Action

Kinderen van 6 jaar tot 12 jaar:
1 tablet per dag. Bij voorkeur in de voormiddag innemen met een beetje water.
De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden.

Ingrediënten Biocure Smart Long Action

Download de Farmaline bijsluiter voor een volledig overzicht van de nutritionele waarden.

Waarschuwing

 • Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
 • Buiten bereik van kinderen bewaren. Onder 25°C bewaren. Dit product is houdbaar tot de datum aangeduid op de verpakking.
€ 18,00
€ 16,20
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Biocure Smart Long Action

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   

  U bent de goedkoopste ‼ Ik raad het aan al mijn vrienden, gratis en serieuze levering, altijd een klein cadeautje in de verpakking ‼ en zo snel mogelijk geleverd

  Was deze beoordeling nuttig?

Biocure Smart Long Action kopen

Je kan Biocure Smart Long Action van het merk Biocure, geproduceerd door QUALIPHAR , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Tonica > Fitheid
Vitamines & Voedingssupplementen > Tonica > Intellectuele Prestaties
Vitamines & Voedingssupplementen > Multivitaminen > Kinderen