Omschrijving van Biocure Megatone Long Action

Biocure® Megatone LA
Biocure® Megatone LA helpt je doorheen lastige of vermoeiende dagen. Het ijzer en magnesium in Biocure® Megatone LA helpen je vermoeidheid verminderen. Ook Panax Ginseng helpt je lichaam hierbij. Het Ginkgo biloba extract stimuleert dan weer jouw cognitieve prestaties, zoals jouw concentratievermogen en geheugen.

Eigenschappen
Biocure® Megatone® LA bevat een hoge dosis van de belangrijkste onontbeerlijke vitamines en mineralen, aangevuld met 2 gestandaardiseerde plantenextracten. De combinatie van vitaminen en mineralen is bestemd als aanvulling op de voeding.
Het Ginseng extract ondersteunt het lichaam bij fysieke inspanningen en helpt vermoeidheid tegen te gaan. Daarnaast draagt Ginseng bij tot een optimale mentale en geestelijke activiteit en verbetert het de concentratie en coördinatie. Het helpt tevens bij het bevorderen van de vitaliteit en alertheid. Ginkgo biloba versterkt de cognitieve prestaties en heeft een gunstige invloed op de bloedcirculatie wat zorgt voor een optimale zuurstofdoorvoer naar de hersenen. Hierdoor worden geheugen, concentratie- en reactievermogen gestimuleerd.
Magnesium draagt bij tot een normale psychologische functie zoals stressbestendigheid. Magnesium draagt daarenboven samen met ijzer bij tot de vermindering van vermoeidheid.
Biocure® Megatone® LA is een Long Action formule. Dit wil zeggen dat alle actieve stoffen geleidelijk in het lichaam terechtkomen waar deze langzaam opgenomen worden. Deze unieke formule zorgt tegelijk voor een onmiddellijke werking. Biocure® Megatone® LA werkt daarom snel, krachtig en langdurig.

Long action
De voedingssupplementen van Biocure® hebben een heel bijzondere samenstelling. Door de speciale structuur van de tablet komen de stoffen geleidelijk in je lichaam vrij. Zo hebben de voedingssupplementen minstens acht uur effect. Dit is het Long Action principe.

Indicatie

Biocure® Megatone® LA is een langdurig werkend tonicum, aangewezen bij:
- kortstondige geestelijke en lichamelijke vermoeidheid
- ter bevordering van vitaliteit en alertheid
- kortstondige stress

Gebruik van Biocure Megatone Long Action

Volwassenen: 1 tablet per dag in de voormiddag innemen met een beetje water.
Zwangere vrouwen: de aanbevolen hoeveelheid vitamine A (1 tablet per dag) niet overschrijden.

Ingrediënten Biocure Megatone Long Action

Download de Farmaline bijsluiter voor een volledig overzicht van de nutritionele waarden.

Waarschuwing

 • Het is niet aangeraden om Biocure® Megatone® LA in te nemen tijdens zwangerschap en borstvoeding. Bij zwangerschap en/of borstvoeding kan overgeschakeld worden op Biocure® Pronatal LA.
 • Raadpleeg uw arts bij het gelijktijdig gebruik van antistollingsmiddelen.
 • De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden.
 • Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
 • Buiten bereik van kinderen bewaren. Onder 25°C bewaren. Dit product is houdbaar tot de datum aangeduid op de verpakking.
€ 19,00
€ 17,10
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Biocure Megatone Long Action

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Ik voel heel goed het verschil met deze vitaminen. Tijdens zwaardere periodes kom ik er weer door, ben ik vooral minder vermoeid en voel ik me beter in mijn vel. Top product.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Dit product helpt me om meer energie op te bouwen.. Ik neem dit bijvoorbeeld na mijn menstruatie (die heel fel zijn) om weer op krachten te komen en het doet me echt goed.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   

  Geweldig!! Biocure Megatone Long Action is perfect aangepast aan mijn verwachtingen Ik raad het ten zeerste aan alle mensen die last hebben van vermoeidheid en anderen!

  Was deze beoordeling nuttig?

Biocure Megatone Long Action kopen

Je kan Biocure Megatone Long Action van het merk Biocure, geproduceerd door QUALIPHAR , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Multivitaminen