Omschrijving van Biocure Megatone Long Action

Biocure® Megatone LA
Biocure® Megatone LA helpt je doorheen lastige of vermoeiende dagen. Het ijzer en magnesium in Biocure® Megatone LA helpen je vermoeidheid verminderen. Ook Panax Ginseng helpt je lichaam hierbij. Het Ginkgo biloba extract stimuleert dan weer jouw cognitieve prestaties, zoals jouw concentratievermogen en geheugen.

Eigenschappen
Biocure® Megatone® LA bevat een hoge dosis van de belangrijkste onontbeerlijke vitamines en mineralen, aangevuld met 2 gestandaardiseerde plantenextracten. De combinatie van vitaminen en mineralen is bestemd als aanvulling op de voeding.
Het Ginseng extract ondersteunt het lichaam bij fysieke inspanningen en helpt vermoeidheid tegen te gaan. Daarnaast draagt Ginseng bij tot een optimale mentale en geestelijke activiteit en verbetert het de concentratie en coördinatie. Het helpt tevens bij het bevorderen van de vitaliteit en alertheid. Ginkgo biloba versterkt de cognitieve prestaties en heeft een gunstige invloed op de bloedcirculatie wat zorgt voor een optimale zuurstofdoorvoer naar de hersenen. Hierdoor worden geheugen, concentratie- en reactievermogen gestimuleerd.
Magnesium draagt bij tot een normale psychologische functie zoals stressbestendigheid. Magnesium draagt daarenboven samen met ijzer bij tot de vermindering van vermoeidheid.
Biocure® Megatone® LA is een Long Action formule. Dit wil zeggen dat alle actieve stoffen geleidelijk in het lichaam terechtkomen waar deze langzaam opgenomen worden. Deze unieke formule zorgt tegelijk voor een onmiddellijke werking. Biocure® Megatone® LA werkt daarom snel, krachtig en langdurig.

Long action
De voedingssupplementen van Biocure® hebben een heel bijzondere samenstelling. Door de speciale structuur van de tablet komen de stoffen geleidelijk in je lichaam vrij. Zo hebben de voedingssupplementen minstens acht uur effect. Dit is het Long Action principe.

Indicatie

Biocure® Megatone® LA is een langdurig werkend tonicum, aangewezen bij:
- kortstondige geestelijke en lichamelijke vermoeidheid
- ter bevordering van vitaliteit en alertheid
- kortstondige stress

Gebruik van Biocure Megatone Long Action

Volwassenen: 1 tablet per dag in de voormiddag innemen met een beetje water.
Zwangere vrouwen: de aanbevolen hoeveelheid vitamine A (1 tablet per dag) niet overschrijden.

Ingrediënten Biocure Megatone Long Action

Download de Farmaline bijsluiter voor een volledig overzicht van de nutritionele waarden.

Waarschuwing

 • Het is niet aangeraden om Biocure® Megatone® LA in te nemen tijdens zwangerschap en borstvoeding. Bij zwangerschap en/of borstvoeding kan overgeschakeld worden op Biocure® Pronatal LA.
 • Raadpleeg uw arts bij het gelijktijdig gebruik van antistollingsmiddelen.
 • De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden.
 • Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
 • Buiten bereik van kinderen bewaren. Onder 25°C bewaren. Dit product is houdbaar tot de datum aangeduid op de verpakking.
Biocure Megatone Long Action 30 tabletten
€ 19,00
€ 17,10
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Biocure megatone long action

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik voel heel goed het verschil met deze vitaminen. Tijdens zwaardere periodes kom ik er weer door, ben ik vooral minder vermoeid en voel ik me beter in mijn vel. Top product.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product helpt me om meer energie op te bouwen.. Ik neem dit bijvoorbeeld na mijn menstruatie (die heel fel zijn) om weer op krachten te komen en het doet me echt goed.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  snelle levering, goed verpakt. Ik neem deze vitamines om te hertstellen van een chemotherapie, ik merk nog niet veel verbetering, maar volgens de oncoloog kan dit nog even dure.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze vitaminen complex neem ik als aanvulling. Zo kan ik alle nodige vitaminen en mineralen in een pil nemen en ik voel dat het echt werkt. Ik vertrouw aan dit product.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Biocure Megatone Long Action heeft mij echt geholpen om de examenperiode door te komen. Door deze pillen te nemen kan je alle ongezonde energiedranken vermijden. Het enige nadeel vind ik wel dat het niet 8 uur werkt zoals aangegeven. In het begin duurt het even voor het echt inwerkt en na een uur of 7 begint de werking te minderen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze vitaminen gebruiken mijn kinderen tijdens de examens. Als ik hun mag geloven hebben deze toch een goed resultaat. Ze beweren dat ze daardoor minder snel vermoeit zijn en beter uit hun bed kunnen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dankzij biocure voel ik me veel dynamischer, het feit dat het een langdurig effect heeft is een meerwaarde van dit product ten overstaan van andere vitamines.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Helpen goed tegen vermoeidheid, een goede start voor de winter. Gebruik het preventief om mijn weerstand te verhogen en mentaal gezond te blijven. Goede prijs
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goede vitaminen, echt snel een verschil voelbaar in vitaliteit. Zeker een aanrader om je lichaam fysiek en mentaal een boost te geven. Geen bijwerkingen zoals oprispingen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  deze neem ik soms een maand in,omdat ik in de wintermaanden veel last heb van vermoeidheid,het help echt wel goed wat na een paar dagen voel je al een heel verbetering
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Geen oprispingen met rare smaak (zoals vroeger) en een voelbaar effect na een 2-tal weken bij mij: meer fut en energie, zelfs een positiever kijk op de dingen!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  als je een vitaminekuur van een maand wil doen omdat je verzwakt bent, vind ik deze van biocure erg geschikt. Ik voelde me terug gesterkt na 1 doosje te hebben genomen.

Biocure Megatone Long Action kopen

Je kan Biocure Megatone Long Action van het merk Biocure, geproduceerd door QUALIPHAR , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Multivitaminen