€ 17,00
€ 15,30
Bespaar 10% (€ 1,70)
Product niet verkrijgbaar
Bijsluiter van Biocure Activ Long Action 30 tabletten

Omschrijving van Biocure Activ Long Action

Biocure® Activ LA bevat 30 vitamines, mineralen en aminozuren. Het aanwezige magnesium helpt je bij het bestrijden van je vermoeidheid. Tegelijk zorgen verschillende vitamines in Biocure® Activ LA mee voor het functioneren van het immuunsysteem: hiervoor zijn Vitamine A, B6, B12, C en D verantwoordelijk. Bovendien zit er vitamine D in dat mee helpt om botten en tanden te onderhouden.

Biocure® Activ LA bevat een hoge dosis aan vitamines (tussen 100% - 300% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid), aangevuld met mineralen en essentiële aminozuren. De mineralen ijzer en magnesium dragen bij tot de vermindering van vermoeidheid. Daarnaast ondersteunt het vitamine B-complex (B1, B2, B3, B5, B6 en B12) het energiemetabolisme. Vitamines A, B6, B12, C en D spelen een rol bij het normaal functioneren van het immuunsysteem. Vitamine D draagt bij tot de instandhouding van gezonde botten. Biocure® Activ LA is een Long Action formule. Dit wil zeggen dat alle actieve stoffen geleidelijk in het lichaam terechtkomen waar deze langzaam opgenomen worden. Deze unieke formule zorgt tegelijk voor een onmiddellijke werking. Biocure® Activ LA werkt daarom snel, krachtig en langdurig.

Long action
De voedingssupplementen van Biocure® hebben een heel bijzondere samenstelling. Door de speciale structuur van de tablet komen de stoffen geleidelijk in je lichaam vrij. Zo hebben de voedingssupplementen minstens acht uur effect. Dit is het Long Action principe.

Indicatie

- bij kortstondige vermoeidheid
- ter ondersteuning van het energiemetabolisme
- ter ondersteuning van het immuunsysteem

Gebruik van Biocure Activ Long Action

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 1 tablet per dag in de voormiddag innemen met een beetje water.

Ingrediënten Biocure Activ Long Action

Download de Farmaline bijsluiter voor een volledig overzicht van de voedingswaarden.

Waarschuwing

- De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden.
- Zwangere vrouwen: de aanbevolen hoeveelheid vitamine A (1 tablet) niet overschrijden.
- Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
- Buiten bereik van kinderen bewaren. Onder 25°C bewaren. Dit product is houdbaar tot de datum aangeduid op de verpakking.
€ 17,00
€ 15,30
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Biocure Activ Long Action

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Heel goed produkt,voor ik dit nam had ik altijd slapende handen en armen,nu gelukkig niet meer.en het is goed voor het hele lichaam,een goeie aanvulling voor dagelijks gebruik.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   

  Dit zeer complete vitaminecomplex is zeer effectief. Ik neem het de hele winter en nooit ziek! Goede prijs/kwaliteitsverhouding ook in vergelijking met andere merken.

  Was deze beoordeling nuttig?

Biocure Activ Long Action kopen

Je kan Biocure Activ Long Action van het merk Biocure, geproduceerd door QUALIPHAR , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Vitaminen Orlistat of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Multivitaminen > Volwassenen