€ 29,95
€ 23,96
Bespaar 20% (€ 5,99)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van BioActive Q10 Uniquinol 100mg

Aangewezen bij: gebruik van statines - vermoeidheid - herstelperiode
Coënzym Q10 (CoQ10) is dé sleutel in het biochemisch proces van de mitochondr­iën die 95% van de cellulaire energie produceert. Zonder CoQ10 zouden wij over niet voldoende energie beschikken om te overleven.

Q10 is een vitamine-achtige structuur die deels wordt aangebracht door de voeding en deels wordt aangemaakt in het lichaam. De beschikbaarheid hangt dan ook af van de juiste voedingskeuze en de mogelijkheid van het lichaam om zelf Q10 aan te maken. De lichaamseigen aanmaak van Q10 wordt bepaald door verschillende factoren zoals leeftijd, gezondheidstoestand en medicatie.

Het kan daarom nuttig zijn Bio-Q10 als voedingsaanvulling te gebruiken om te voorzien in de levensnoodzakelijke energie die elke cel van ons lichaam nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren.

Gebruik van BioActive Q10 Uniquinol 100mg

1 tot 2 capsules per dag, of volgens de individuele behoefte.
Deze voedingsaanvulling kan gecombineerd worden met Bio-Antioxidant of Seleni­um+Zinc.
Bevat geen suiker, gist of gluten.

Ingrediënten BioActive Q10 Uniquinol 100mg

Uniquinol 100mg

€ 29,95
€ 23,96
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Bioactive q10 uniquinol 100mg

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer waardevol q10 supplement omdat het die uniquinol bevat zodat het een goede opname kan bieden aan ons lichaam bij tekorten. Op aanraden van mijn arts. Een aanrader.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb deze vitaminen aangeraden gekregen door de apotheek omwille van vermoeidheidsklachten. Ik had al vanalles geprobeerd maar dit weerkt ECHT. En het werkt al na enkele dagen.Je voelt je gewoon fitter en minder moe, je hebt het gevoel meer aan te kunnen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Als hartpatiënt moet ik statinnes nemen om de aderen open te houden en mijn cholesterolwaarden laag te houden. Statinnes blokkeren echter de aanmaak van het Q10 enzym in de lever. Een dagelijkse dosis Q10 Uniquinol maakt dat ik mij beter voel, een minder uitgedroogde huid heb en de verouderingssymptomen afgeremd worden. Het voorkomt ook de aan statinnes gekoppelde spierpijnen en krampen.

BioActive Q10 Uniquinol 100mg kopen

Je kan BioActive Q10 Uniquinol 100mg van het merk Pharma Nord, geproduceerd door PHARMA NORD , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Q10