BioActive Q10 100mg 2x60 capsules

€ 113,30
€ 67,98
Bespaar 40% (€ 45,32)
Promotie
Dit product wordt gratis geleverd!Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van BioActive Q10 100mg

Aangewezen bij: gebruik van statines - vermoeidheid - herstelperiode
Coënzym Q10 (CoQ10) is dé sleutel in het biochemisch proces van de mitochondr­iën die 95% van de cellulaire energie produceert. Zonder CoQ10 zouden wij over niet voldoende energie beschikken om te overleven.

Q10 is een vitamine-achtige structuur die deels wordt aangebracht door de voeding en deels wordt aangemaakt in het lichaam. De beschikbaarheid hangt dan ook af van de juiste voedingskeuze en de mogelijkheid van het lichaam om zelf Q10 aan te maken. De lichaamseigen aanmaak van Q10 wordt bepaald door verschillende factoren zoals leeftijd, gezondheidstoestand en medicatie.

Het kan daarom nuttig zijn Bio-Q10 als voedingsaanvulling te gebruiken om te voorzien in de levensnoodzakelijke energie die elke cel van ons lichaam nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren.

Indicatie

Ondersteuning van energieproductie en celbescherming.

Gebruik van BioActive Q10 100mg

1 tot 2 capsules per dag, of volgens de individuele behoefte.
Deze voedingsaanvulling kan gecombineerd worden met Bio-Antioxidant of Seleni­um+Zinc.
Bevat geen suiker, gist of gluten.

Ingrediënten BioActive Q10 100mg

Kokos-olie ; gelatine ; Coënzym Q10-H2 (ubiquinol) ; bevochtigingsmiddel : glycerol ; kleurstof : caramel (E150c) ; ascorbinezuur (vitamine C) ; antioxidant : ascorbinezuurbereiding en tocoferolrijk extract ; verstevigingsmiddel : siliciumdioxide.

Waarschuwing

 • Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding.
 • Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.
 • Donker, droog en op kamertemperatuur (15°C-25°C) bewaren, niet in direct zonlicht.
 • Buiten bereik van jonge kinderen houden.
BioActive Q10 100mg 2x60 capsules
€ 113,30
€ 67,98

Laatste reviews en ervaringen met Bioactive q10 100mg

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Doet wat het beloofd, gemakkelijk om in te nemen, goed voor je gezondheid en mensen die last hebben van vermoeidheid een aanrader voor in te nemen. gebruiksvriendelijk
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De Q10 houdt mijn gewrichten soepeler. Ik ben nog niet lang genoeg bezig om resultaat te voelen, maar tijd brengt raad. Toch? Ik hoop binnen enkele weken het toch te voelen in mijn vingers en handen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze Q10 is werkelijk de beste in zijn soort . Ik neem deze in een periode van 3mnd en 2 mnd niet. Ik voel mij echt veel fitter en sta eveneens fitter op . Heb ook andere goedkopere merken uitgetest maar had niet hetzelfde resultaat.

BioActive Q10 100mg kopen

Je kan BioActive Q10 100mg van het merk Pharma Nord, geproduceerd door PHARMA NORD , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Pharma Nord Q10 of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Q10