€ 16,20
€ 14,58
Bespaar 10% (€ 1,62)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Be-Life Phyto Silica 2000 BIO

De voorbije jaren heeft de wetenschap het voornaamste "actieve bestanddeel" van planten kunnen analyseren en hun doeltreffendheid kunnen bewijzen via talrijke klinsche studies.

Om de actieve kwaliteiten van een plant te bewaren is het cruciaal dat ze kan groeien in een gezonde omgeving, vrij van pesticiden en andere verontreinigende stoffen.

Het laboratorium Bio-Life werkt met planten van gecontroleerde origine - geen GGO's - die het BIO-label dragen, dus gegarandeerd kwaliteitsvolle producten met een sterke activiteit. Sommige producten dragen het demeter-label, en zijn dus biologisch-dynamisch geteeld: de bio-dynamische landbouw beschouwt de natuur in haar geheel, zonder aan de capaciteit van de aarde te tornen, of wil die capaciteit zelfs verbeteren.

De plantenextracten van het laboratorium Bio-Life zijn sterk geconcentreerd en dus rijker aan actieve bestanddelen, voor een gegarandeerde doeltreffendheid.

Indicatie

Rijk aan organisch silicium
Begunstigt hermineralisatie

Gebruik van Be-Life Phyto Silica 2000 BIO

1 caps. /dag max.

Ingrediënten Be-Life Phyto Silica 2000 BIO

Heermoes*, extract 3-5/1 BIO 175 mg
Brandnetel*, extract 7-8/1 BIO 175 mg

* Landbouw EU - niet EU
Be-Life Phyto Silica 2000 BIO 60 capsules
€ 16,20
€ 14,58

Laatste reviews en ervaringen met Be-life phyto silica 2000 bio

Schrijf een review
  • 5/5
    Beoordeeld door
     
    Wij nemen dit voedingssupplement in afwisseling met heermoes als een natuurlijke vochtafdrijver. Een surplus is de brandnetel want dit is tevens bloedzuiverend. Producten van be-life altijd TOP.

Be-Life Phyto Silica 2000 BIO kopen

Je kan Be-Life Phyto Silica 2000 BIO van het merk Be-Life, geproduceerd door BIO LIFE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Be-Life - Soepele gewrichten of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Silicium