€ 14,60
€ 13,14
Bespaar 10% (€ 1,46)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Be-Life Minerals MgK

Mineralen spelen een belangrijke rol in bijna alle stofwisselingsprocessen in het lichaam. Het lichaam kan zelf geen mineralen aanmaken, dus moeten we steeds zorgen dat we voldoende mineralen halen uit onze voeding.
De moderne landbouw en voedingstechnologie zorgen echter voor grote verschuivingen in het mineralengehalte in onze voeding. Het gevolg hiervan is dat we steeds meer tekort gaan hebben van bepaalde mineralen.
Tekort ervan kan heel wat processen in de war sturen.
Zo zijn mineralen bouwstoffen voor botten en tanden, starters van een groot aantal enzymprecessen en regelaars voor evenwicht, hoeveelheid en samenstelling van lichaamsvloeistoffen.
Daarom is het raadzaam om ons evenwicht te hersstellen met mineralen die een optimale natuurlijke biobeschikbaarheid hebben.
Alle mineralen van Be-Life zijn gebonden aan een drager die doorslaggevend is voor een goede opname in het organisme en voor een synergetische werking met zouten.
De fysiologische dragers van Be-Life passen in een uniek concept dat een optimale opname in het organisme garaneert.
Daaraan werkt Be-Life al meer dan 30 jaar!

Indicatie

Magnesium en Kalium dragen bij tot een goede spierwerking Kalium draagt bij tot een goede werking van de bloedsomloop.

Gebruik van Be-Life Minerals MgK

1-12 caps./dag max.

Ingrediënten Be-Life Minerals MgK

Magnesium bisglycinaat 375 mg
Kalium citraat 140 mg
Be-Life Minerals MgK 60 capsules
€ 14,60
€ 13,14

Laatste reviews en ervaringen met Be-life minerals mgk

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Uitstekende kwaliteit/hoeveelheid/prijsverhouding, vooral voor een voedingssupplement dat twee keer per dag moet worden ingenomen. Ik beveel dit product en dit merk aan.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb al vele tientallen jaren last van winterhanden, d.w.z. rood gezwollen delen van de vingers, vaak ook pijnlijk en jeukend, meestal ter hoogte van gewrichten. Daarom heb ik dit product aangekocht. Pijn en jeuk zijn verminderd, maar niet de zwelling en roodheid.

Be-Life Minerals MgK kopen

Je kan Be-Life Minerals MgK van het merk Be-Life, geproduceerd door BIO LIFE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Be-Life Sport, Spierfunctie of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Kalium
Vitamines & Voedingssupplementen > Magnesium