Glijmiddel

Glijmiddel - een praktisch hulpmiddel voor meer plezier

Glijmiddel wordt voornamelijk gebruikt om seks gemakkelijker te maken. De gel zorgt voor minder wrijving en is daarom een nuttig hulpmiddel tijdens de geslachtsgemeenschap. Glijmiddel is verkrijgbaar in tal van varianten die de gebruiker verschillende voordelen bieden.

De speciale samenstelling van het glijmiddel zorgt ervoor dat seksspeeltjes of de penis gemakkelijker in de vagina of anus kunnen worden ingebracht. Als het slijmvlies van de vagina te droog is, kan dit bijvoorbeeld de penetratie bemoeilijken of pijn veroorzaken. Glijmiddel is hiervoor een goede oplossing - of het nu een klassieke variant is of eentje met speciale eigenschappen zoals een aangename geur of een opwarmend effect. Sommige gels bevatten ook voedende ingrediënten die de bijzonder gevoelige huid beschermen en hydrateren. Bepaalde crèmes kunnen als glijmiddel én als massagemiddel gebruikt worden en zijn daarom niet alleen nuttig tijdens maar ook vóór de geslachtsgemeenschap.

De crèmes kunnen het liefdesspel stimuleren

Meer en meer mensen zijn op zoek naar glijmiddelen die een nieuwe impuls geven aan hun seksleven. Er bestaan producten die de penis of clitoris stimuleren om de erectie langer te behouden of het orgasme intenser te maken. Glijmiddel zorgt voor een gemakkelijke penetratie waardoor het liefdesspel aangenamer wordt.

Glijmiddel

items / pagina