Lubrilan Glijmiddel 40 ml 40 ml

€ 8,10
€ 6,48
(€ 16,20 / 100 ml)
Bespaar 20% (€ 1,62)
Promotie -20% korting geldig t.e.m. 30/04/2018

Omschrijving van Lubrilan Glijmiddel 40 ml

Lubrilan, intiem vaginaal glijmiddel, kan gebruikt worden bij de meeste mechanische problemen bij seksuele gemeenschap.

Gebruik van Lubrilan Glijmiddel 40 ml

Lubrilan kan zonder problemen voor langere tijd gebruikt worden. Omdat Lubrilan vrij lang werkzaam blijft, is het mogelijk het glijmiddel enige tijd van te voren aan te brengen.
Bij de vrouw moet Lubrilan aangebracht worden rondom de vaginale opening. Breng met de vingertoppen een voldoende hoeveelheid Lubrilan aan en herhaal dit zo vaak als gewenst is.
Bij de man wordt Lubrilan op de penis aangebracht. Bij gebruik van een condoom moet het glijmiddel op het condoom zelf aangebracht worden.
Wanneer beide partners het glijmiddel gebruiken, krijg je het beste resulaat. Er zijn geen beperkingen in gebruik. Lubrilan geeft een langdurig behaaglijk gevoel.
Lubrilan Glijmiddel 40 ml 40 ml
€ 8,10
€ 6,48
(€ 16,20 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Lubrilan glijmiddel 40 ml

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Produit efficace et parfaitement toléré, même par une peau sensible. Le meilleur de tous ceux que j'ai utilisés auparavant voilà plusieurs années que je l 'utilise maintenant confiance a ce produit
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Aanrader voor iedereen die wat last heeft van vaginale droogte. Het is een zachte gel die zowel voor man als vrouw prettig aanvoelt. Het is vrij neutraal van ingrediënten want ik heb geen last ervan en ben nogal gevoelig aan producten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goed geen bijwerkingen een zalig gevoel .... Gemakkelijk te gebruiken en handige verpakking . Kleeft niet geen vieze troep vijf sterren voor mij en m`n partner .....
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden en op voorschrift van onze huisarts hebben we het glijmiddel Lubrilan gebruikt Het resultaat was meer dan bevredigend! Daarom is het een aanrader voor vele koppels.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit glijmiddel is heel effectief, kortom het is van een heel goede kwaliteit. Dit is een goed product. Hartelijk bedankt voor de snelle levering aan huis.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Lubrilan glijmiddel is een ideaal hulpmiddel om zonder pijn geslachtsgemeenschap te hebben. In de menopauze is dit niet altijd vanzelfsprekend. het helpt bij te droge vagina.

Lubrilan Glijmiddel 40 ml kopen

Je kan Lubrilan Glijmiddel 40 ml van het merk Pannoc, geproduceerd door PANNOC , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Seksualiteit > Glijmiddel
50+ > Seksualiteit > Glijmiddel