€ 52,95
€ 47,66
Bespaar 10% (€ 5,29)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van XLS Kuur Xanthigen

Xanthiagen advanced calorieverbrander is een voedingssupplement met dubbele werking.

1 - Het ondersteunt het vetmetabolisme*

De bruine algen in Xanthigen® ONDERSTEUNEN HET VETMETABOLISME en HELPEN OM HET GEWICHT ONDER CONTROLE TE HOUDEN. Door het vetmetabolisme te ondersteunen en bescherming te bieden tegen de vrije radicalen, zorgt Xanthigen® voor een goed gevoel EN EEN SLANKER FIGUUR. Verbruik meer energie door een gezonde voeding te combineren met lichaamsbeweging. Enkele tips om 400 kcal te verbranden:2 MAANDEN GEBRUIKEN VOOR OPTIMALE RESULTATEN Het is belangrijk om Xanthigen® elke dag (3 capsules/dag) in te nemen, gedurende een vrij lange periode. Fucoxanthine en zijn metabolieten stapelen zich namelijk op in de vetweefsels en oefenen daar hun heilzame werking uit. Daarom raden we aan om een programma van 2 maanden te volgen.

2 - Schoonheidseffect (Anti-Aging)
De bruine algen in Xanthigen® beschermen de cellen tegen de vrije radicalen.
Dat draagt bij tot: EEN SUBLIEME TEINT EEN JONGE EN MOOIE HUID = schoonheidseffect (anti-aging)

*Bruine algen: Bruine algen helpen om het gewicht onder controle te houden en ondersteunen het vetmetabolisme. Deze algen hebben een beschermende anti-oxiderende werking tegen de vrije radicalen. Voedingssupplement buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Overschrijd de aanbevolen dosis niet. Vervangt geen evenwichtige en gevarieerde voeding noch een gezonde levensstijl.

Indicatie

Voedingssupplement dat helpt bij gewichtsverlies en ondersteunt een jeugdige huid dankzij de bruine algen en het granaatappelolie extract.

Gebruik van XLS Kuur Xanthigen

Neem 3 keer per dag 1 capsule met een glas water, dertig minuten vóór elke hoofdmaaltijd.

2 MAANDEN GEBRUIKEN VOOR OPTIMALE RESULTATEN
Het is belangrijk om Xanthigen® ELKE DAG (3 CAPSULES/DAG) in te nemen, gedurende een vrij lange periode. Fucoxanthine en zijn metabolieten stapelen zich namelijk op in de vetweefsels en oefenen daar hun heilzame werking uit. Daarom raden we aan OM EEN PROGRAMMA VAN 2 MAANDEN te volgen.

Ingrediënten XLS Kuur Xanthigen

GOED TOLERANTIEPROFIEL
Xanthigen® : heeft een goed tolerantieprofiel, bevat geen cafeïne of theïne, stimuleert het zenuwstelsel niet en verstoort de slaap niet. is een voedingssupplement op basis van bruine algen* en granaatappelzaadolie.

Waarschuwing

IS XANTHIGEN® VEILIG?
Xanthigen® heeft een goed tolerantieprofiel. Het bevat geen cafeïne of theïne en leidt dus niet tot nervositeit of slaapstoornissen.

IS XANTHIGEN® GESCHIKT VOOR KINDEREN?
Neen, Xanthigen® is niet geschikt voor kinderen jonger dan 18 jaar.

MOGEN ZWANGERE VROUWEN OF VROUWEN DIE BORSTVOEDING GEVEN XANTHIGEN® INNEMEN?
Neen, Xanthigen® mag niet worden gebruikt tijdens de zwangerschap of borstvoedingsperiode.

HOELANG MOET IK XANTHIGEN® INNEMEN?
Het is belangrijk om Xanthigen® elke dag (3 capsules/dag) in te nemen, gedurende een vrij lange periode. Fucoxanthine en zijn metabolieten stapelen zich namelijk op in de vetweefsels en oefenen daar hun heilzame werking uit. Daarom raden we aan om een programma van 2 maanden te volgen.
XLS Kuur Xanthigen 90 capsules
€ 52,95
€ 47,66
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Xls kuur xanthigen

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een prima product om de kilos eraf te krijgen. Het is gemakkelijk om mee te nemen voor tijdens de dag. Het werkt dan ook effectief nog heel goed.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ben tevreden over dit produkt ik heb echt de indruk dat het inderdaad doet wat het beloofd en zou dit zeker aanraden aan iedereen,ook mijn huid is inderdaad beter nu
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product werd heel snel geleverd en aan een goede prijs omdat er een promotie gaande was. Het werkt heel goed voor me, goede communicatie met de klantendienst ook. De verzending verliep vlot, niets op aan te merken. Ik bestel zeker opnieuw bij jullie.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De capsules zijn heel eenvoudig in te nemen, hebben een goede werking en smaken niet slecht. Bij het regelmatig innemen ervan merk ik een goed resultaat, ik gebruik de XLS kuur met het volste vertrouwen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben tevreden over het product. Mijn huid ziet er na 1 doosje wel degelijk beter uit maar of ik die 400 kcal extra verbrandt hebt? Geen idee. De weegschaal zegt nog steeds hetzelfde als voordien.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Kuur die daadwerkelijk helpt; geen opgeblazen gevoel meer. Vrienden merken bij mij al een verschil, zoals beschreven zit er een product in die ook de huid voedt.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  nog een beetje te vroeg om nu al van een resultaat te spreken.(ben het nog maar 14 dagen aan het innemen) Merk wel dat het iets doe maar merk het nog niet aan de weegschaal zelf...

XLS Kuur Xanthigen kopen

Je kan XLS Kuur Xanthigen van het merk XLS, geproduceerd door PERRIGO WELL-BEING , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Summer sales of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Voedingssupplementen Huid > Gelaat & Lichaam
Afslanken > Vetverbranders