€ 1,32
€ 1,19
Bespaar 10% (€ 0,13)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Vichy Capital Soleil Zelfbruiner Doekje Mat

Vichy Zelfbruinend Doekje voor gezicht, hals en hals donkere huid. Produceert een natuurlijke bruine teint in 1 uur tijd. Met hydraterende bestanddelen voor een egale, stralende teint. Alle huidtypen

Produceert een natuurlijke en geleidelijke teint in 1 uur tijd dankzij het DHA concentraat. Behoudt het bruinend effect dankzij de hydraterende bestanddelen voor een stralende teint. Vanaf het eerste gebruik wordt de stralende teint bevorderd. Toepassing na toepassing blijft het bruine resultaat stralend, maakt niet dof. Ultra snel, makkelijk aan te brengen zonder vlekken.

Gebruik van Vichy Capital Soleil Zelfbruiner Doekje Mat

Na gebruik de handen goed wassen. Bevat geen zonnefilter.

Ingrediënten Vichy Capital Soleil Zelfbruiner Doekje Mat

DHA, hydraterende bestanddelen voor een stralende teint.

Vichy Capital Soleil Zelfbruiner Doekje Mat 1 stuk
€ 1,32
€ 1,19
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Vichy capital soleil zelfbruiner doekje mat

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  gaat zie niet zo gauw aan het zakje wat erin zit en het lijkt meer op een monster zakje kan het beter verpakken in een mooi flesje of doorzichtig potje
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een uitstekend product om te gebruiken als je heel snel bruin wilt worden zonder gedoe. Ik heb al zoveel gebruikt maar het meeste werkt niet, dit wel.

Vichy Capital Soleil Zelfbruiner Doekje Mat kopen

Je kan Vichy Capital Soleil Zelfbruiner Doekje Mat van het merk Vichy, geproduceerd door VICHY - L'OREAL BELGILUX , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Vichy Capital Soleil of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Zelfbruiners