Vichy Pureté Double Glow Peel Masker GRATIS Aangeboden 2x6 ml

€ 2,95
€ 2,66
(€ 22,17 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 0,29)

Omschrijving van Vichy Pureté Double Glow Peel Masker GRATIS Aangeboden

Vichy Purete Glow Peel Masker is een mineraal masker met vulkanisch gesteente en AHA om dode huidcellen zachtjes web te scrubben, voor een fijner uitziende huidtextuur en een frisse, stralende teint. Verfrissende gel met een lichte geur van zwarte bes, appel en witte musk.

Indicatie

Vichy Purete Glow Peel Masker werd speciaal ontwikkeld voor vrouwen met een doffe teint en een ongelijkmatige huidtextuur. De huid wordt zachtjes gescrubd Dode huidcellen worden verwijderd Frissere teint Onder dermatologisch toezicht getest op de gevoelige huid. Samengesteld met Mineraliserend Thermaal water van Vichy. Hypoallergeen. Parabeenvrij. Niet comedogeen.

Gebruik van Vichy Pureté Double Glow Peel Masker GRATIS Aangeboden

Breng aan en laat tot 5 minuten inwerken. Daarna inmasseren met de vingertoppen en afspoelen met water. Gebruik 1 à 2 keer per week, afhankelijk van uw huid. Vermijd de oogcontour, in geval van contact met de ogen, onmiddellijk en overvloedig spoelen met water.

Ingrediënten Vichy Pureté Double Glow Peel Masker GRATIS Aangeboden

AHA (fruitzuren) voor een chemische actie om de dode huidcellen te elimineren. Bevat vitamine CG die de huid zijn gezonde gloed teruggeeft. Bevat mineraliserend thermaal water van Vichy.
Vichy Pureté Double Glow Peel Masker GRATIS Aangeboden 2x6 ml
€ 2,95
€ 2,66
(€ 22,17 / 100 ml)

Vichy Pureté Double Glow Peel Masker GRATIS Aangeboden kopen

Je kan Vichy Pureté Double Glow Peel Masker GRATIS Aangeboden van het merk Vichy, geproduceerd door VICHY - L'OREAL BELGILUX , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Vichy Skin Cleansing of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Serum & Masker > Maskers > Zuiverend