Vichy Normaderm Vernieuwd Systeem Reiniger 4 stuks

€ 41,00
€ 36,90
Bespaar 10% (€ 4,10)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Vichy Normaderm Vernieuwd Systeem Reiniger

Vichy Normaderm Vernieuwd Systeem Reiniger. Maakt de huid gladder in 8 minuten. Vernieuwt de huid diepgaand in 3 weken. Alle huidtypen met onzuiverheden, zelfs de gevoelige huid.

Fase 1:

Ontstopt en maakt de huid glad. De crème met aluminium oxide kristallen verwijdert de dode huidcellen, welke de huid onregelmatig doen lijken. De huid is fijner en gladder. De poriën zijn ontstopt. De huid is nu voorbereid op fase 2.

Fase 2:

Verwijdert onzuiverheden. Kaolien (zuivere klei), verwerkt in het masker, absorbeert talg uit de vrijgemaakte poriën. Salicylzuur reinigt de wand van de porie.

Fase 3:

Kalmeert de huid. Met een hoog gehalte aan mineralen (5g/l) kalmeert het de huid en helpt haar natuurlijke bescherming te versterken.

Gebruik van Vichy Normaderm Vernieuwd Systeem Reiniger

Fase 1:

1 keer per week gedurende 3 weken gebruiken, als 1e stap van de Integraal Diepreinigende sessie, bestaande uit 3 producten die achter elkaar gebruikt dienen te worden.

Fase 2:

1 keer per week gebruiken gedurende 3 weken, als 2e stap van de Integraal Diepreinigende Sessie, bestaande uit 3 prodcuten die na elkaar gebruikt moeten worden.

Fase 3:

1 keer per week gedurende 3 weken te gebruiken als 3e stap van de Integraal Diepreinigende Sessie, bestaande uit 3 producten die na elkaar gebruikt dienen te worden.

€ 41,00
€ 36,90
Product niet verkrijgbaar

Vichy Normaderm Vernieuwd Systeem Reiniger kopen

Je kan Vichy Normaderm Vernieuwd Systeem Reiniger van het merk Vichy, geproduceerd door L'OREAL BELGILUX - DIVISION COSMETIQUE ACTIVE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Acne > Reiniger