Vichy Neovadiol Droge Huid 5 € Directe Korting 50 ml

€ 24,95
€ 22,46
(€ 44,92 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 2,49)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Vichy Neovadiol Droge Huid 5 € Directe Korting

Vichy Neovadiol Droge Huid

30 jaar expertise op het gebied van huidweefsel, hebben de onmisbare rol kunnen onderstrepen van bepaalde proteïnen om de huid in vitro te kunnen reconstrueren. De Laboratoires Vichy hebben de technologie ontwikkeld voor weefselreconstructie, die de groeifactoren kan stimuleren om de huidlagen in 10 dagen weer op te bouwen*. Deze innovatie is mogelijk geworden dankzij de combinatie van uniek actieve werkstoffen: Proteic Gf, dat de synthese van groeifactoren stimuleert, is een onmisbaar proteïne bij de huidreconstructie, en Pro-Xylane dat het huidondersteunend weefsel versterkt, zijn reservoirs van groeifactoren. Neovadiol Gf is het eerste verzorgingsproduct van Vichy dat bewezen heeft in te kunnen werken op 3 belangrijke identiteitszones van vrouwen in de menopauze. Resultaten: de jukbeenderen zijn geaccentueerd, de gezichtscontouren zijn gemodelleerd en de hals is strakker. De verzorging zorgt onder andere voor een goede vochtafvoer van de huidweefsels en verstevigt de gelaatstrekken. *In-vitrotest.

De uitzonderlijke textuur combineert de kracht van een intensieve voeding en de frisheid van een wegsmeltende crème, die niet vet en niet plakkerig is. Zo komen plezier en een effectieve werking op de huid samen. Dankzij een uniek onderzoek naar de Kwaliteit van het Leven, bewijzen Laboratoires Vichy dat Neovadiol Gf meer doet, behalve dat het een goede werking op de huid heeft, benadert het de levenskwaliteit van vrouwen die Neovadiol Gf gebruiken van vrouwen die niet in de overgang zijn.

Indicatie

Voor vrouwen in de menopauze, die de gevolgen van de hormonale veroudering op hun huid willen tegengaan: verlies aan huiddichtheid, volume en gezichtscontouren - Droge huid.
De jukbeenderen zijn geaccentueerd, de gezichtscontouren zijn gemodelleerd en de hals is strakker.

Gebruik van Vichy Neovadiol Droge Huid 5 € Directe Korting

Dagelijks 's morgens of 's avonds aanbrengen. Voor een aangepaste verzorging voor uw huid, is deze verkrijgbaar voor de Normale tot gemengde huid en de Droge huid.

Ingrediënten Vichy Neovadiol Droge Huid 5 € Directe Korting

Dichtheidsverbeterende ingrediënten: - Pro-Xylane Soja-Fytocomplex Lipo-herstructurerende ingrediënten: Isobioline

Vichy Neovadiol Droge Huid 5 € Directe Korting 50 ml
€ 24,95
€ 22,46
(€ 44,92 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Vichy Neovadiol Droge Huid 5 € Directe Korting kopen

Je kan Vichy Neovadiol Droge Huid 5 € Directe Korting van het merk Vichy, geproduceerd door VICHY - L'OREAL BELGILUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Dagverzorging > Anti-Rimpel