Uriage Thermal Water 50 ml spray

€ 3,00
€ 2,40
(€ 4,80 / 100 ml)
Bespaar 20% (€ 0,60)
Op voorraad

Omschrijving van Uriage Thermal Water

Dit unieke thermale water is uitzonderlijk rijk aan oligo-elementen en mineralen en verzacht zelfs de meest gevoelige huid. Het hydrateert en beschermt de huid elke dag opnieuw en maakt haar levenskrachtiger. Het van nature isotone Thermaal Water van Uriage is in volmaakt evenwicht met uw huid. Doordat het de cellen niet aantast, zorgt het ervoor dat uw huid blijvend comfortabel aanvoelt.

Indicatie

Gelaat, lichaam en baby's.

Gebruik van Uriage Thermal Water

Over de huid verstuiven en even laten inwerken om volop van de weldaden van dit water te genieten. Niet droogdeppen of afvegen!

Ingrediënten Uriage Thermal Water

100% Uriage Thermal Water.
Uriage Thermal Water 50 ml spray
€ 3,00
€ 2,40
(€ 4,80 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Uriage thermal water

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  DIT IS ZO VEEL AANGENAMER ALS ZONNECREME SMEREN IN JE GEZICHT, HELEMAAL GEEN VERVELENDE PRIKKENDE OGEN, EN HEERLIJK VERFRISSEND EN VOCHTINBRENGEND, EEN ECHTE AANRADER
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit kleine flesje werkt zoals zijn grootte aangeeft. De spray verfijnt heel fijn en houdt langdurig. Op basis van de kleine grootte is dit product handig om mee te nemen op reis!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer verfrissende "mist" in spuitbus. Op warme dagen een goede vochtinbrenger voor je gelaat. Handige formaten: de grote staat in de badkamer, de kleinste zit in mijn handtas!