€ 15,50
€ 13,95
(€ 34,88 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,55)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Uriage Hyseac Hydraterende Emulsie

De Hyséac Hydraterende Emulsie Hydrateert de huid, geeft een stralende teint en is ideaal om het glimmen tegen te gaan. Sébosomes van Epilobium en matmakende bestanddelen absorberen overtollige talg. Het van nature hydraterende en kalmerende thermaal water van Uriage werd gecombineerd met een "Pollution-Protect" complex om de huid tegen vrije radicalen en schadeiljke omgevingsfactoren te beschermen. De huis is soepel en zacht en gedurende 12 uur gegarandeerd mat.
Uriage Hyseac Hydraterende Emulsie 40 ml
€ 15,50
€ 13,95
(€ 34,88 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Uriage hyseac hydraterende emulsie

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product. Matteert goed, geeft klevend gevoel na het gebruik, heeft wel niet genoeg vochtigheid. In de zomer een goed ding, maar in de winter heb ik meer vochtigheid nodig en meer voedingsstoffen. De crème is heel licht qua textuur, heeft een aangename geur. Als basis voor een make-up ideaal. De huid is heel teder en zacht. Ik beveel iedereen aan om dit product voor de zomer te kopen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product is heel goed, als je een gemixte huid hebt. Voor droge plekken in het gezicht kun je beter wel nog een rijkere vochtigheidscrème gebruiken. Verder kan het wat te droog zijn.

Uriage Hyseac Hydraterende Emulsie kopen

Je kan Uriage Hyseac Hydraterende Emulsie van het merk Uriage, geproduceerd door URIAGE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Acne > Dag Verzorging
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Acne > Nacht Verzorging