€ 6,45
€ 5,55
(€ 11,10 / 100 g)
Bespaar 14% (€ 0,90)

Omschrijving van Ultrafix poeder

Corega kleefpoeder Ultrafix zorgt voor een sterke hechting van uw kunstgebit. Corega Kleefpoeder is makkelijk en zeer precies doseerbaar en daarom geschikt voor de beginnende kunstgebitdrager. Corega kleefpoeder Ultrafix is tevens geschikt bij veel speekselafscheiding.

Samenstelling
Calcium-sodium PVM/MA copolymer, cellulose gum, aroma.

Gebruik
Begin met een kleine hoeveelheid poeder. Gebruik meer indien nodig. Wanneer u te veel gebruikt, kan het over de rand van de prothese lekken. Het kan zijn dat u een paar keer moet proberen voor u weet wat de juiste hoeveelheid voor uw prothese is. Breng een keer per dag aan voor goede kleefkracht.
Raadpleeg uw tandarts las u de kleefpoeder meer dan 1 keer per dag moet aanbrengen.

Het is altijd mogelijk dat u kleine hoeveelheden van dit product inslikt. Dit is niet schadelijk.

Waarschuwing
Sommige mensen kunnen gevoelig of allergische zijn voor dit product. Als u een allergische reactie of ongemak ervaart, stop dan onmiddellijk met het gebruik.

Gebruik van Ultrafix poeder

Reinig het kunstgebit terwijl het kunstgebit nog vochtig is, alle gedeelten die met het tandvlees in aanraking komen bestrooien met Corega Ultrafix.

Daarna het kunstgebit in de mond plaatsen en een paar ogenblikken krachtig aandrukken.
Reinig iedere dag zorgvuldig het kunstgebit. Flacon droog bewaren.

Ingrediënten Ultrafix poeder

Cellulose gom, Poly(methylvinylether/maleënezuur)natrium- en calciumzouten, Aroma.

Ultrafix poeder 50 g
€ 6,45
€ 5,55
(€ 11,10 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Ultrafix poeder

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer effectief kleefpoeder. De kunstgebit blijft op zijn plaats van 's morgens tot 's nachts en u kunt eten wat u wilt zonder angst voor het zien van de kunstgebit bewegen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goed product, ikzelf vind dit beter dan de kleef creme. mijn gebit blijft er heel goed mee zitten.. Dit ga ik zeker en vast nog bestellen. Alles heel goed en netjes thuis gebracht. dank je wel. uiterst tevreden van Farmaline!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik heb Corega Ultrafix Adhesive Powder Powder Ultrafix 50 g geprobeerd. Ik ben zeer tevreden, ik raad het aan, bovendien was de levering snel, nogmaals bedankt. Tot ziens later
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik vind dat hartelijk poeder veel langer houdt dan crèmes een toepassing per dag is genoeg tip tip tip tip tip naar voren voor lagere tanden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  prima product. Al jaren in gebruik. Uitzicht verpakking is veranderd, hopelijk het product zelf niet. Fijn om het product met een goeie korting te kunnen kopen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb reeds meerdere kleefmiddelen gebruikt en dit product is veruit het beste. Zowel mijn onder- als bovenprothese blijven netjes op hun plaats, ongeacht wat ik ook eet.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Corega kleefpoeder geeft een zacht en een soort van gelei achtig kussentje. Het gebit blijft lang en goed kleven, er worden geen korreltjes gemaakt, het is echt een zachte zalf.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product, price is right, correct geleverd. Wat kan ik meer zeggen. Ik ben volledig tevreden en zal dit in de toekomst nog bestellen bij Farmaline Tien op tien dus !

Ultrafix poeder kopen

Je kan Ultrafix poeder van het merk Corega, geproduceerd door GLAXOSMITHKLINE CONS. HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Kunstgebit
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Kunstgebit > Kleefmiddelen
50+ > Kunstgebit > Kleefmiddelen