€ 21,80
€ 16,79
Bespaar 23% (€ 5,01)
Promotie -23% korting geldig t.e.m. 31/12/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Solenium Intense 56 capsules

Omschrijving van Solenium Intense

Solenium INTENSE voedt de huid en behoudt zijn jeudig voorkomen, wat een stralende zomerkleur geeft! Solenium INTENSE is rijk aan omega-6, vitamine PP, betacaroteen en antioxidanten.
- Zeer volledige samenstelling
- Voor alle huidtypen
- Capsules van maritieme-oorsprong

Teunisbloemolie : plantaardige olie rijk aan gamma-linoleenzuur. 
Saffloerolie : plantaardige olie rijk aan essentiële vetzuren. 
Betacaroteen : is de voorloper van vitamine A en is aanwezig in wortelen. 
Lycopeen : sterk antioxidans, afkomstig uit tomaten. 
Selenium : beschermt de celwand tegen vrije radicalen. 
Vitamine PP

Indicatie

solenium INTENSE is rijk aan omega-6, vitamine PP, betacaroteen en antioxidanten.

Gebruik van Solenium Intense

1 capsule 's morgens en 's avonds doorslikken met een groot glas water.  De capsules innemen 2 weken voor en tijdens de periode van blootstelling aan zon en UV-stralen. Om de stralende tint langer te behouden, mag de inname verlengd worden 2 weken na de blootstelling.
Niet meer dan 2 capsules per dag innemen.

Ingrediënten Solenium Intense

Teunisbloemolie (Oenothera biennis) (9% GLZ) 500 mg - Saffloerolie (Carthamus tinctorius) 135 mg - Vitamine PP 24 mg (2 capsules per dag komen overeen met 48 mg, hetzij 300% van de NRV*) - Vitamine E 10 mg (2 capsules per dag komen overeen met 20 mg, hetzij 167% van de NRV*) - Betacaroteen 3,6 mg (2 capsules per dag komen overeen met 1,2 mg equivalent-vitamine A, hetzij 150% van de NRV*) - Lycopeen 2 mg - Selenium 40 μg (2 capsules per dag komen overeen met 80 μg, hetzij 145% van de NRV*) - Vulstof : silicium dioxide - Capsule : visgelatine, glycerol, water, kleurstoffen : bruin ijzeroxyde, rood ijzeroxyde. *NRV = Nutrient Reference Values (voedingswaardereferenties)

Waarschuwing

Solenium INTENSE beschermt niet tegen de schadelijke zon en UV-stralen. Het gebruik van een zonnecrème blijft dus noodzakelijk. VOEDINGSSUPPLEMENT. Mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Zwangerschap en borstvoeding : tijdens deze perioden is de inname van solenium INTENSE te vermijden
Solenium Intense 56 capsules
€ 21,80
€ 16,79

Laatste reviews en ervaringen met Solenium intense

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Groot om te slikken maar zeer effectief. Het duurt een tijdje voor je echt bruin wordt maar het heeft ook een stralend effect op je huid. Ik had geen last van bijwerkingen dus zeer tevreden en zal het volgende zomer terug gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem al jaren solenium ben zeer tevreden ,Had voordien een zware zonneallergie en nu heb ik geen last er meer van zelfs niet onder de tropen zon zoals Jamaica enz..... Ben heel happy Want voordien kon ik nooit in de zon komen of ik had zoneslag of steek +allergie dat is nu verleden tijd Bedankt
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem deze nu reeds 2 weken in als voorbereiding op onze reis. Ik heb nu uiteraard nog geen resultaat, dat zal pas voor tijdens of na de vakantie zijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Toen ik van dit product hoorde, was ik niet meteen overtuigd, maar toch heb ik het geprobeerd, dit jaar is het al de 4e jaar dat ik het gebruikt. Ik verbrand normaal heel snel en let die pilletjes gebeurd het niet, natuurlijk wel nog met de juiste bescherming zonnebrand. Echt een aanrader want je huid is ook gezonder!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Een geweldig product dat de huid goed voorbereidt op de zon..... Ik kende dit product al. Ik raad het aan voor iedereen die zijn huid in de zon en tegen een interessante prijs wil voorbereiden.....
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden over de capsules mijn huid verdraagt de zon beter, heb geen last van zonnebrand. Hou langer mijn mooie egale bruine teint. Een aanrader.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  traag maar positief effect op het einde..... Geen bijwerkingen, gemakkelijk te gebruiken product. Het lijkt erop dat het resultaat niet voor iedereen even goed is.......
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Als ik op verlof ga neem ik altijd solenium intense in. Ik heb last van zonnenbrand en met dit produkt heb ik er geen last van. Zeker en vast een aanrader, en het beschermt ook je huid.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Solenium biedt effectieve bescherming wanneer je een witte huid hebt die niet gewend is aan de zon. De bruine teint is gelijkmatig, natuurlijk en gaat langer mee; de huid is stralend
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik ging naar de Dominicaanse Republiek en ik kreeg geen zonnebrand, ik denk dat dit product heel goed werkt. Geen solariums meer voor de feestdagen!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  voor ons is dit het beste product die er is op de markt.Geen zonnebrand meer geen uitslag en we behouden ons bruin kleurtje ook veel langer.Wij zijn er gelukkig mee.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Verbeterde kwaliteit van de huid, licht gebruinde teint, maar op deze dag niet in de zon geweest om het te intensiveren, dus wacht ik nog op kleurrijke resultaten; Ik ben bezig aan mijn derde fles.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb dit product gekocht om mijn huid beter te beschermen tegen de zon. Ik weet nog niet wacht het effect is maar er zitten verschillende stoffen in die gezond zijn voor de huid.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  kende en gebruik dit ptoduct reeds langere tijd en is voor mij fantastisch. heb huidroblemen en mag niet uren aan een stuk zonnen . na een vakantie ben ik evenzeer bruin en de kleur blijft langer
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Solenium intense is een ideaal supplement om je huid voor te bereiden op de zon. Voor mij is de belangrijkste eigenschap dat het de uitdroging van je huid tegengaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  wij gebruiken dit al jaren ,daar mijn man allergisch was aan de zon , had uitslag en erge jeuk ! na een kuur in te nemen voor en na zonnen heeft hij bijna nergens last van na alles te hebben geprobeerd! en zo doen we elk jaar een kuur van 2maanden 1capsule per dag
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vorige jaren steeds behandeling moeten volgen via PUVB voor mijn zonne-allergie. Met Solenium Intense te nemen hoef is dergelijke behandeling niet meer te volgen en kan ik de zon goed verdragen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Pilletje inslikken en je huid is dubbel beschermd en we hebben de indruk dat inderdaad : je vel minder droog aanvoelt en dat het bruin ook wat dieper is maw een diepbruine mooie kleur. We menen ook te durven zeggen dat het bruin een beetje langer houdt.

Solenium Intense kopen

Je kan Solenium Intense van het merk Solenium, geproduceerd door TILMAN , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Voedingssupplementen Huid > Zon
Vitamines & Voedingssupplementen > Zon
Welzijn & Gezondheid > Huid > Zon
Schoonheid & Hygiëne > Zon > Supplementen