€ 4,99
€ 4,49
(€ 5,99 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 0,50)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Sensodyne Proglasur

Proglasur® is een dagelijkse tandpasta die helpt beschermen tegen tanderosie. 

Door de moderne voedingsmiddelen en eetgewoonten komen onze tanden steeds vaker in contact met zuren. De zuren bevinden zich in ons dagelijkse voeding, zoals fruit, vruchtensap, frisdranken en zelfs sladressing. Deze en vele andere producten bevatten zuren die het tandglazuur tijdelijk zachter maken. Tandglazuur dat zacht geworden is, kan makkelijker afslijten door onder andere tandenpoetsen. Deze slijtage wordt tanderosie genoemd. 

Proglasur® is speciaal ontwikkeld om je tandglazuur te verharden en je tanden te helpen beschermen tegen tanderosie. Proglasur® helpt het door zuur zacht geworden tandglazuur weer hard te maken waardoor het beter bestand is tegen nieuwe zuurmomenten. Proglasur® biedt alles wat je van een dagelijkse tandpasta verwacht, het geeft een fris gevoel, helpt beschermen tegen cariës, heeft een laag-schurende werking en een neutrale pH.

Indicatie

Bescherming tandglazuur

Gebruik van Sensodyne Proglasur

Tweemaal per dag gebruiken. Tandartsen adviseren pas een uur na eten of drinken van zuur de tanden te poetsen met een zachte tandenborstel.

Ingrediënten Sensodyne Proglasur

Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Glycerin, Potassium Nitrate, PEG-6, Cocamidopropyl Betaine, Aroma, Xanthan Gum, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Titanium Dioxide, Sodium Hydroxide, Limonene, Anise Alcohol.

€ 4,99
€ 4,49
(€ 5,99 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Sensodyne proglasur

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Tandpasta aan te bevelen wanneer u tanden heeft die in alle opzichten gevoelig zijn ( warm, koud.....)..... Aangename smaak bij het borstelen. Gemakkelijk te gebruiken buis. Goed verpakt en beschermd verzenden. Levertijden op tijd voor aankondigingen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze tandpasta geeft je tanden niet alleen een heel erg schoon gevoel, ze maakt je tanden ook echt schoon. En het is zeer effectief bij gevoelige tanden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is de fijnste tandenpasta van Sensodyne. Ik heb er meerdere geprobeerd, ook andere merken, maar de Proglazur van Sensodyne werkt het beste. Mijn gevoelige tanden zijn ook veel minder geworden.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Goede tandpasta, lang houdbaar (een kleine hoeveelheid op de borstel is voldoende). Aanbevolen door mijn tandarts om snelle slijtage van de tanden tegen te gaan (een gevolg van overmatige maagzuurgraad). Ik gebruik het al bijna 2 jaar, met tevredenheid
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik deze tandpasta nu al sedert geruime tijd en ben heel tevreden. Het zou beschermen tegen aantasting van het tandglazuur. Het werkt in elk geval heel goed tegen gevoelige tanden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sensodyne Proglasur is voor mij een zeer geschikte tandpasta daar het glazuur van mijn tanden aanvullende voedingstoffen behoefd voor een optimale bescherming.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Door mijn leeftijd heb ik tanderosie en daardoor ook een gevoeligheid voor zuren. Mijn tandarts heeft mij deze tandpasta aanbevolen en ik heb nu geen pijn meer als ik vb. zuurtjes eet! Het is mijn absolute favoriet!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het enige nadeel dat ik ondervond is de smaak , maar dat zal wel persoonlijk zijn. Het is een zeer goed produkt. Bij bloedend en gevoelig tandvlees , merk je wel degelijk een verbetering bij regelmatig gebruik.

Sensodyne Proglasur kopen

Je kan Sensodyne Proglasur van het merk Sensodyne, geproduceerd door GLAXOSMITHKLINE CONS. HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta > Gevoelige Tanden