€ 4,29
€ 3,86
(€ 5,15 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 0,43)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Sensodyne Previon Fluor

Tandpasta met fluor, voor gevoelige tandhalzen.

Tandhalsgevoeligheid is meestal het gevolg van retractie van het tandvlees of van erosie van het glazuur waardoor het dentine aan uitwendige prikkels wordt blootgesteld.
Het actief bestanddeel kaliumnitraat vermindert geleidelijk de gevoeligheid; de verhoging van extra-cellulair kalium vermindert de prikkelgeleiding.

Deze gevoeligheid kan voorkomen bij het gebruik van koude, warme, zure of zoete eetwaren en dranken, alsmede het contact met een te harde tandenborstel.
Sensodyne-F heeft daarenboven, zoals alle fluorhoudende tandpasta's, een anticariës werking en is tandglazuur versterkend.

Gebruik van Sensodyne Previon Fluor

Niet te gebruiken door kinderen jonger dan zeven jaar. Bij voorkeur poetsen met sensodyne tandenborstel voor gevoelige tanden en tandvlees.

Ingrediënten Sensodyne Previon Fluor

Bevat als voornaaste bestanddelen: 5% Kaliumnitraat, 0,32% Natriumfluoride (=1450 ppm).

€ 4,29
€ 3,86
(€ 5,15 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Sensodyne Previon Fluor

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Deze tandpasta gebruik ik al jaren op aanraden van mijn tandarts.Hij helpt echt bij gevoelige tanden.Bij pijn moest ik van de tandarts met de vinger tandpasta op de gevoelige plaats aanbrengen 2 tot 3 keer per dag en dat helpt effectief.Ik ben zeer tevreden over het resultaat.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullnone
  4/5
  Beoordeeld door
   

  Deze tandpasta werd aanbevolen door mijn tandarts: minder overgevoeligheid aan pijnlijke prikkels tijdens het eten van voedsel. Aangename smaak,min.2maal per dag poetsen van de tanden. Minder aanslag van kalk op de tanden. Zeker aante bevelen goed product

  Was deze beoordeling nuttig?

Sensodyne Previon Fluor kopen

Je kan Sensodyne Previon Fluor van het merk Sensodyne, geproduceerd door GLAXOSMITHKLINE CONS. HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta > Normale Tandpasta
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta > Gevoelige Tanden