€ 4,29
€ 3,86
(€ 5,15 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 0,43)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Sensodyne Previon Fluor

Tandpasta met fluor in gelvorm, voor gevoelige tandhalzen.

Tandhalsgevoeligheid is meestal het gevolg van retractie van het tandvlees of van erosie van het glazuur waardoor het dentine aan uitwendige prikkels wordt blootgesteld.

Het actief bestanddeel kaliumnitraat vermindert geleidelijk de gevoeligheid; de verhoging van extra-cellulair kalium vermindert de prikkelgeleiding.

Deze gevoeligheid kan voorkomen bij het gebruik van koude, warme, zure of zoete eetwaren en dranken, alsmede het contact met een te harde tandenborstel.

Sensodyne-F heeft daarenboven, zoals alle fluorhoudende tandpasta's, een anticariës werking en is tandglazuur versterkend.

Gebruik van Sensodyne Previon Fluor

Niet te gebruiken door kinderen jonger dan zeven jaar. Bij voorkeur poetsen met sensodyne tandenborstel voor gevoelige tanden en tandvlees.

Ingrediënten Sensodyne Previon Fluor

Bevat als voornaaste bestanddelen: 5% Kaliumnitraat, 0,32% Natriumfluoride (=1450 ppm).

€ 4,29
€ 3,86
(€ 5,15 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Sensodyne Previon Fluor

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  Prima produkt. Ik heb speciaal gekozen voor de gel, want die werkt beter met een elektrische tandenborstel. Helpt echt wanneer je gevoelige tandhalzen hebt.Is ook nog redelijk zuinig in gebruik.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  helpt zeer goed bij gevoelige tanden of tandvlees. Bij pijn met de vinger een beetje tandpasta op de gevoelige plek aanbrengen en na 1 dag is de pijn veel beter

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Ik gebruik het produkt al heel lang en ben al ruim overtuigd. Als ik overschakel op traditionele tandpasta dan heb ik direkt problemem met gevoeligheid.

  Was deze beoordeling nuttig?

Sensodyne Previon Fluor kopen

Je kan Sensodyne Previon Fluor van het merk Sensodyne, geproduceerd door GLAXOSMITHKLINE CONS. HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta > Normale Tandpasta
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta > Gevoelige Tanden