€ 5,49
€ 4,94
(€ 6,59 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 0,55)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Sensodyne Complete Protect Tandpasta

Als u gevoelige tanden hebt, kan dit een teken zijn dat uw tanden kwetsbaar zijn door slijtage van het glazuur of door terugtrekkend tandvlees. Tandartsen weten dat u meer moet gaan doen dan alleen met de pijn. Sensodyne Complete Protection is speciaal ontwikkeld voor mensen met gevoelige tanden. Sensodyne Complete Protection bevat de Novamin technologie met de natuurlijke bouwsten van tanden (calcium & phosphaat). Novamin legt een minerale laag aan op de gevoelige plekken van de tanden. Terutrekkend tandvlees is de meest voorkomende oorzaak van blootliggend tandbeen, wat kan leiden tot gevoelige tanden. Tweemaal daags peosten met Sensodyne Complete Protection helpt een om gezond tandvlees te behouden.

Bij tweemaal daags poetsen helpt het: 
- Een beschermende laag aan te leggen op de gevoelige plekken, om je te beschermen tegen de pijn bij gevoelige tanden. 
- Het glazuur te versterken en te verharden 
- Beschermen tegen tandplak 
- Gezond tandvlees te behouden 
- Een frisse adem geven 
- De natuurlijke witte kleur terug te krijgen 
- Een schoon gevoel te krijgen

Indicatie

Een complete tandpasta die helpt bij gevoelig tanden, frisse adem, tandblak, tandglazuur, whitening, terugtrekkend tandvlees en een schoon gevoel.

Gebruik van Sensodyne Complete Protect Tandpasta

Tweemaal per dag gebruiken. Tandartsen adviseren pas een uur na eten of drinken van zuur de tanden te poetsen met een zachte tandenborstel.
Sensodyne Complete Protect Tandpasta 75 ml
€ 5,49
€ 4,94
(€ 6,59 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Sensodyne complete protect tandpasta

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze tandpasta gebruik ik op aanraden van mijn tandarts. Deze is helemaal niet geparfumeerd zoals de meeste van grote multinationals. Je krijgt er een zachte smaak van in de mond. Deze tandpasta zorgt voor een volledige verzorging van het gebit. Absoluut aan geraden om te gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik al meer dan 25 jaar de tandpasta's van sensodyne (op aanraden van mijn tandarts) en ben er dan ook zeer tevreden over. De smaak is ook heel fris en niet vies.

Sensodyne Complete Protect Tandpasta kopen

Je kan Sensodyne Complete Protect Tandpasta van het merk Sensodyne, geproduceerd door GLAXOSMITHKLINE CONS. HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta > Gevoelige Tanden