€ 62,48
€ 49,98
Bespaar 20% (€ 12,50)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Scholl Velvet Smooth Set

Makkelijk in gebruik en zacht voor de voete, deze elektrische voetvijl verwijdert al de dode huid en problemen van uw voeten. U krijgt zachte en gladde voeten in de plaats in geen tijd. 
Omdat de huid aan de voeten 20x dikker is dan de huid op ons lichaam, heeft deze echt wel een speciale behandeling nodig.
 • Batterij van het elektronisch apparaat met anti-slip grip.
 • Hoofd inclusief gepatenteerde microalumina microdeeltjes.     
 • Werkt op batterijen, inbegrepen in het pakket.

Gebruik van Scholl Velvet Smooth Set

1. Verwijder de beschermende cover voor gebruik. 
2. Zorg ervoor dat de voetvijl stevig vast zit in het toestel voor gebruik. Gebruik de vijl ook niet zonder het toestel.
3. Zet het toestel aan door de zilveren ring naar links te draai en glijd met de vijl over de harde huid. De verharde huid zal geleidelijk aan verwijderd worden. Gebruik enkel op een droge huid! Niet te hard drukken of het toestel zal stoppen met werken.  
4. Zet het toestel uit en controleer of de gewenste zachtheid bereikt is. Indien niet gebruikt u het opnieuw. Stop het gebruik wanneer de huid rood of pijnlijk aanvoelt. 
5. Eens de voeten een glad en mooi uiterlijk hebben, zet het toestel uit door de zilveren ring naar rechts te draaien. Veeg of spoel de voeten af en breng een verzorgende crème aan.
€ 62,48
€ 49,98
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Scholl Velvet Smooth Set

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Fenomenaal product. Bij regelmatig gebruik verkriig je echt de resultaten die ze in de reclame beloven. Het product werkt op tijd en in een goede verpakking geleverd.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullnone
  4/5
  Beoordeeld door
   

  De voetvijl met batterij, de navulling voor de voetvijl + de hydraterende creme is een must zodat je alles in 1 keer kan bestellen. Zo vergeet je niets en heb je van af de eerste keer alles bij de hand.

  Was deze beoordeling nuttig?

Scholl Velvet Smooth Set kopen

Je kan Scholl Velvet Smooth Set van het merk Scholl, geproduceerd door RECKITT BENCKISER HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Voeten > Voetverzorging