€ 48,49
€ 30,06
Bespaar 38% (€ 18,43)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Scholl Velvet Smooth Elektronische vijl + Serum

Elektrische Voetvijl:
Velvet Smooth™ is een elektrische vijl die harde huid/eeltplekken op zachte wijze volledig verwijdert, voor een professioneel resultaat thuis. De draaiende Micralumina™-kop bestaat uit minuscule schurende deeltjes die in een oogwenk harde huid/eelt verwijderen en je voeten glad en zacht maken, reeds vanaf het eerste gebruik. Harde huid/eelt verwijderen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Eenvoudig, snel en veilig. De Velvet Smooth™ heeft geen mesjes en is voorzien van een systeem dat de draaiende kop blokkeert zodra de druk te groot wordt.
 • Batterij van het elektronisch apparaat met anti-slip grip.
 • Hoofd inclusief gepatenteerde microalumina microdeeltjes.     
 • Werkt op batterijen, inbegrepen in het pakket.
Serum:
Het vochtinbrengende Velvet Smooth™ serum voor elke dag is speciaal ontwikkeld voor voeten met een droge huid die elke dag verzorging en intense hydratatie nodig hebben. De formule bevat Hyaluronzuur, Pentavitin™ en groene kaviaar. Hyaluronzuur is bekend om zijn vermogen om water beter vast te houden dan elk ander ingrediënt. Pentavitin™ bindt zich aan de keratine in de huid, waardoor het de natuurlijke vochtbalans van de huid beschermt. Deze hoogwaardige ingrediënten zorgen voor zichtbare resultaten.

Gebruik van Scholl Velvet Smooth Elektronische vijl + Serum

Elektrische Voetvijl:
1. Verwijder de beschermende cover voor gebruik. 
2. Zorg ervoor dat de voetvijl stevig vast zit in het toestel voor gebruik. Gebruik de vijl ook niet zonder het toestel.
3. Zet het toestel aan door de zilveren ring naar links te draai en glijd met de vijl over de harde huid. De verharde huid zal geleidelijk aan verwijderd worden. Gebruik enkel op een droge huid! Niet te hard drukken of het toestel zal stoppen met werken.  
4. Zet het toestel uit en controleer of de gewenste zachtheid bereikt is. Indien niet gebruikt u het opnieuw. Stop het gebruik wanneer de huid rood of pijnlijk aanvoelt. 
5. Eens de voeten een glad en mooi uiterlijk hebben, zet het toestel uit door de zilveren ring naar rechts te draaien. Veeg of spoel de voeten af en breng een verzorgende crème aan.

Serum:
Als je huid droog aanvoelt of nadat je de elektrische Velvet Smooth™ Voetvijl hebt gebruikt, breng je het serum aan en wordt je huid intensief gehydrateerd.
€ 48,49
€ 30,06
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Scholl Velvet Smooth Elektronische vijl + Serum

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Aangezien ik al een setje voor mezelf had gekocht waar ik zeer tevreden over was heb ik er nog twee gekocht om als cadeautje te geven aan mijn dochter en schoondochter. Ze waren er allebei heel blij mee.

  Was deze beoordeling nuttig?

Scholl Velvet Smooth Elektronische vijl + Serum kopen

Je kan Scholl Velvet Smooth Elektronische vijl + Serum van het merk Scholl, geproduceerd door RECKITT BENCKISER HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Voeten > Voetverzorging