€ 15,50
€ 13,95
(€ 6,98 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,55)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Roc Multi Correxion Ontschminker

Roc Multi Correxion Ontschminker is niet zomaar een ontschminker, maar komt dankzij een uitgekiende samenstelling tegemoet aan de specifieke behoeften van de rijpere huid.

Verdikte hoornlaag : Bij rijpere huiden zien we een opstapeling van dode huidcellen en bijgevolg een verdikte hoornlaag. Dit uit zich in een doffere teint en bemoeilijkt de opname van actieve verzorgingsingrediënten. Het lactaatzout dat we terugvinden in deze reiniger zorgt voor een goede exfoliatie zodat de hoornlaag terug compacter wordt. Met als effect een stralende teint en goede opname van producten.

Huiddroogte en irriterend trekkerig gevoel : vooral na het reinigen kan de rijpere huid last krijgen van droogte en trekkerig gevoel. Ook hier werd aan gedacht. Dankzij de reinigende oliën en glycerine wordt de huid grondig maar toch in alle zachtheid gereinigd. De huid voelt na de reiniging zuiver, zijdezacht en comfortabel aan !

Doffe teint & rimpeltjes : dankzij de toegevoegde zijdeparels die een optisch effect geven ziet onze huid er na de reiniging meteen stralend uit en vallen rimpeltjes minder op.

Roc Multi Correxion Ontschminker 200 ml
€ 15,50
€ 13,95
(€ 6,98 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Roc multi correxion ontschminker

Schrijf een review
  • 4/5
    Beoordeeld door
     
    NIET VETTIG EN TOCH GAAT DE MAKUP ER GEMAKKELIJK MEE AF. ZAL HET ZEKER NOG AAN SCHAFFEN. MEESTAL NEEM IK NIET STEEDS HET ZELFDE PRODUKT NA ELKAAR? IK WISSEL AF.

Roc Multi Correxion Ontschminker kopen

Je kan Roc Multi Correxion Ontschminker van het merk RoC, geproduceerd door JOHNSON & JOHNSON CONSUMER , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Reinigers > Melk