€ 34,50
€ 31,05
(€ 62,10 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 3,45)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Roc Multi Correxion Dag+Nacht

Rimpels, huidverslapping, bruine vlekken, droge huid en doffe teint.

Dankzij z'n unieke "Multi-Werking" formule, richt de Multi Correxion Anti-Verouderingscrème zich tot de meest zichtbare tekenen van huidveroudering in éénzelfde product. Zijn zeer hydraterende formule vermindert gelijktijdig de zichtbaarheid van rimpels en bruine vlekken, verstevigt de huid en doet de huid onmiddellijk stralen. Zijn SPF 15 biedt daarbovenop een bescherming tegen huidveroudering door de zon.

Dag na dag, vindt uw huid haar jeugdige uitstraling terug, met zichtbaar minder rimpels en bruine vlekken, een betere hydratatie, meer stevigheid en een levendiger teint. Vanaf nu zult u iedere dag stralen.

Gebruik van Roc Multi Correxion Dag+Nacht

's Ochtends en 's avonds op gezicht en hals aanbrengen. Als aanvullende verzorging, gebruik dan ook de Multi Correxion Verzorgende Reiniger en de Multi Correxion Oogcrème.

Roc Multi Correxion Dag+Nacht 50 ml crème
€ 34,50
€ 31,05
(€ 62,10 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Roc multi correxion dag+nacht

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ROC-producten zijn eenvoudigweg klasse. Ik gebruik het al 5 jaar en ben volledig tevreden. Voor mijn huid is het precies de juiste verzorging. Mijn huid ziet niet geplooid uit, maar blijft spannend. Ik kan de crème prima aanbevelen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik Roc Multi Correxion nu al ong. een jaar en ben er héél tevreden over omdat mijn huid na het aanbrengen héél zacht aanvoelt, het tegelijk een dag- én nachtcrème is (met zonnefilter BF 15) waar ik geen irritante rode vlekken van krijg.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  geeft omiddelijk en aangenaam gevoel als je het aanbrengt op je aangezicht. Zeer fijn textuur en discreet parfum. het pompje zorgt ervoor dat je goed kan doseren en dat de inhoud goed bewaard blijft.

Roc Multi Correxion Dag+Nacht kopen

Je kan Roc Multi Correxion Dag+Nacht van het merk RoC, geproduceerd door JOHNSON & JOHNSON CONSUMER , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Dag & Nacht > Anti-Rimpel