€ 19,90
€ 15,92
(€ 19,90 / 100 ml)
Bespaar 20% (€ 3,98)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van RoC Keops Deodorant Stick Verlaagde Prijs

Deze deodorant van RoC voorziet 24h effectieve bescherming tegen overmatig zweten en transpiratie. Het complex dat tegen geurtjes werkt helpt om lichaamsgeuren te neutraliseren. Geformuleerd voor gevoelige huiden. De huid blijft fris en zonder nare geurtjes gedurende 24h. Zonder alcohol, aluminiumzouten of parfum, het geeft geen irritatie aan de huid, enkel zachtheid en comfort.

Indicatie

Een RoC deodorant stick die helpt bij het transpireren, zonder aluminiumzouten. Geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige.

Gebruik van RoC Keops Deodorant Stick Verlaagde Prijs

Aanbrengen op een schone en droge huid. Deze deodorant stick plakt niet, irriteert de huid niet en zorgt voor zachtheid en gebruikscomfort. Hij kan zelfs na het ontharen worden gebruikt.

Ingrediënten RoC Keops Deodorant Stick Verlaagde Prijs

PROPYLENE GLYCOL, WATER, STEARIC ACID, PALMITIC ACID, CITRONELLYL METHYLCROTONATE, SODIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN.

RoC Keops Deodorant Stick Verlaagde Prijs 80 ml stick
€ 19,90
€ 15,92
(€ 19,90 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Roc keops deodorant stick verlaagde prijs

Schrijf een review
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Het is wel goed voor gebruik, maar jammer dat er schadelijke parabenen inzitten, hormoonverstorende stoffen . >Het is huidvriendelijk, een van de enige die ik verdraag
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dat ik deze deodorant sticks heb kunnen kopen met verlaagde prijs voor 2 stuks was mooi meegenomen. Ben er heel tevreden over. Farmaline, zulke acties mogen jullie nog veel doen, waarvoor dank.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een zeer efficiënte deodorant voor wie last heeft van hevige transpiratie. Hij is makkelijk aan te brengen en heel doeltreffend. Is al jarenlang mijn deo.

RoC Keops Deodorant Stick Verlaagde Prijs kopen

Je kan RoC Keops Deodorant Stick Verlaagde Prijs van het merk RoC, geproduceerd door JOHNSON & JOHNSON CONSUMER , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Roc Keops of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Anti-Zweet > Stick