€ 13,90
€ 12,51
(€ 6,26 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,39)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Rene Furterer Astera Kalmerende Shampoo - Gevoelige Hoofdhuid

De Astera kalmerende shampoo is als het ware een bad van zachtheid dat de hoofdhuid onmiddellijk tot rust brengt en verfrist dankzij de koude etherische oliën (Munt, Eucalyptus) en het Asterextract. Deze shampoo reinigt in alle zachtheid en zorgt ervoor dat het haar vlot kan worden ontward. De hoofdhuid komt tot rust en het haar wordt weer gezond en levenskrachtig.

Gebruik van Rene Furterer Astera Kalmerende Shampoo - Gevoelige Hoofdhuid

De Astera kalmerende shampoo op de hoofdhuid aanbrengen. Laten schuimen en uitspoelen. Opnieuw aanbrengen en 2 tot 5 minuten laten inwerken. Overvloedig uitspoelen. Mag zo vaak als nodig worden gebruikt (neutrale pH). Goed uitspoelen bij toevallig contact met de ogen.
Rene Furterer Astera Kalmerende Shampoo - Gevoelige Hoofdhuid 200 ml tube
€ 13,90
€ 12,51
(€ 6,26 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Rene furterer astera kalmerende shampoo - gevoelige hoofdhuid

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De shampoo heeft een werkelijk kalmerend effect, mede door de sterke frisse kruidengeur. Ik ervaar een minder geïrriteerde hoofdhuid bij gebruik van deze shampoo.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ook de astera krijgt van mij een goede beoordeling. 1 x per weekgebruik ik de curbicia masker daarna onderhoud ik het met de astera champo. Echt een weldaad voor je hoofdhuid! mijn dochters die voorheen altijd last van hoofdhuid schilvers hadden is dit sinds gebruik Astera niet meer het geval.! Echter vind ik het jammer dat de Astera shampo je maar per keer 1 Astera shampo mag bestellen.Niet klantvriendelijk! Daar hele gezin er gebruik van maakt. is tube shampo zo leeg. zou het prettig vinden dat het voor klanten ook mogelijk is om per Astera per liter flaccon te mogen kopen! Dit scheelt verzendkosten en steeds weer nieuwe te moeten bestellen.

Rene Furterer Astera Kalmerende Shampoo - Gevoelige Hoofdhuid kopen

Je kan Rene Furterer Astera Kalmerende Shampoo - Gevoelige Hoofdhuid van het merk Rene Furterer, geproduceerd door FURTERER - PIERRE FABRE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Haarverzorging