€ 6,10
€ 4,82
(€ 12,05 / 100 ml)
Bespaar 21% (€ 1,28)
Promotie -21% korting geldig t.e.m. 30/11/2018

Omschrijving van Protefix Kleefcrème X-Fort

PROTEFIX® KLEEFCREME is een optimale oplossing voor tal van kleefproblemen. Bij moeilijke kleefomstandigheden, net als bij te veel speekselvloed, is Protefix® kleefcrème aanbevolen. U kunt ze eenvoudig aanbrengen, ze heeft een neutrale smaak en brengt geen onaangename smaakveranderingen van eten of dranken met zich mee.

Naast de reguliere Protefix® kleefcrème, is er ook Protefix® kleefcrème NEUTRAL, zonder bewaarmiddelen, kleurstoffen en smaakstoffen, maar wel met dezelfde extra-sterke "natte" kleefkracht. Verder is er ook Protefix® kleefcrème met Aloe Vera. Met dezelfde extra-sterke "natte" kleefkracht en met de natuurlijk verzachtende en verzorgende eigenschappen van Aloe Vera, wat deze kleefcrème uitermate geschikt maakt voor patiënten met een gevoelig mondslijmvlies.

Kleefcrème voor kunstgebitten, muntsmaak, langdurige werking.

Indicatie

In tegenstelling tot vele andere kleefcrèmes wordt Protefix® kleefcrème rechtstreeks op de natte prothese aangebracht:
- de sterke "natte" kleefkracht treedt onmiddellijk in werking
- een doeltreffende randafdichting helpt het binnendringen van etensresten voorkomen
- de langdurige werking geeft u een veilig en onafhankelijk gevoel bij het eten, spreken of zingen.
- Protefix® neutraal: Zonder bewaarmiddelen, kleurstoffen of smaakstoffen.
- Protefix® met Aloe Vera: werkt verzachtend en verzorgend voor gevoelig mondslijmvlies.
- 100% zinkvrij !!!

Gebruik van Protefix Kleefcrème X-Fort

Mondslijmvlies en prothese reinigen, kleine strookjes kleefcrème aanbrengen op het vochtige gebit, gebit in de mond plaatsen en enkele seconden goed aandrukken.

Na gebruik tube goed sluiten.
Indien de crème stijf wordt, de tube enkele ogenblikken in warm water dompelen alvorens hem te gebruiken.

Ingrediënten Protefix Kleefcrème X-Fort

Mengsel van ntarium/calciumzouten van het coplymeer uit methylvinylether en maleïnezuuranhydride, carboxymethylcellulose, paraffine, vaseline, siliciumdioxide, menthol, p-hydroxy-benzoëzuurmethylesters, azorobijn


Bijwerkingen van Protefix Kleefcrème X-Fort

in uitzonderlijke gevallen zijn overgevoeligheidsreacties van het mondslijmvlies of ook van het hele organisme niet uit te sluiten. Wanneer u het bestaan van een overgevoeligheidsreactie vermoedt, neem dan contact op met uw tandarts.

Waarschuwing

Tegenaanwijzing: overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.

Protefix Kleefcrème X-Fort 40 ml tube
€ 6,10
€ 4,82
(€ 12,05 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Protefix kleefcrème x-fort

Schrijf een review
  • 5/5
    Beoordeeld door
     
    kleeft heel goed en blijft heel lang. de smaak is wat minder goed Vind wel dat men het ruikt dat je het gebruikt. Moet er wel goed aan trekken wil men de tanden terug uitdoen
  • 5/5
    Beoordeeld door
     
    Ik gebruik dit product al jaren en ben heel tevreden over de werking, zou het iedereen aanbevelen die een tandprothese heeft, houdt ook heel lang, ik gebruik het 's morgens na het poetsen.
  • 5/5
    Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
    Beoordeeld door
     
    Mijn man gebruikt het. Hij heeft andere merken geprobeerd, maar ze zijn niet efficiënt genoeg, deze crème is zeer effectief, de prothese houdt de hele dag goed. Ik raad het aan
  • 5/5
    Beoordeeld door
     
    Deze kleefcrème heb ik echt nodig om goed te kunnen eten met mijn kunstgebit. Geen ander merk gaf mij voldoening, hij kleeft perfect en smaakt niet in de mond.
  • 2/5
    Beoordeeld door
     
    Helemaal niet tevreden. Ik stel vast dat de kleefkracht beperkt is en het product verliest ook snel aan kleefkracht. Moet minstens 3 x daags opnieuw aanbrengen. Koop het niet meer.
  • 5/5
    Beoordeeld door
     
    Dit is mijn beste ontdekking ooit. Ik moet niet meer bang zijn dat mijn gebit plots eruit schiet terwijl ik praat. Ik kan weer zeker zijn over mijn glimlach en vrijuit babbelen.
  • 5/5
    Beoordeeld door
     
    protefix is vooral ideaal voor mensen met een geslonken kaak. de kleefkracht is enorm en behoud zijn kracht langdurig. 12 uur na het aanbrengen kan ik nog steeds een appel eten. ik heb al vele kleefcreme geprobeerd maar deze is met grote voorsprong de nummer een.

Protefix Kleefcrème X-Fort kopen

Je kan Protefix Kleefcrème X-Fort van het merk Revogan, geproduceerd door REVOGAN , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Kunstgebit > Kleefmiddelen
50+ > Kunstgebit > Kleefmiddelen