€ 6,10
€ 4,82
Bespaar 21% (€ 1,28)
Promotie -21% korting geldig t.e.m. 31/01/2019

Omschrijving van Protefix Kleefbladen Bovenprothese

Kleefbladen voor onder- en bovenprothesen
Deze is voor Bovenprothesen.

Vooral voor de specifieke problemen tijdens de overgangsperiode zal uw tandarts u aanraden Protefix® kleefbladen te gebruiken, om de ontstane holtes (onderkaak- en bovenkaakprothesen) op te vullen. Maar ook bij een sterke kaakslinking op hogere leeftijd is het gebruik van kleefbladen nuttig.

Dit fijne, gehemeltevriendelijke vliesweefsel bevat natriumalginaat dat na korte bevochtiging de kleefkracht extra ondersteunt. Zo biedt het kleefblad een doeltreffende bescherming tegen drukplekjes en ontstekingen. Het gebruik van Protefix® kleefbladen is heel eenvoudig. Uw tandarts of apotheker toont u graag hoe u de kleefbladen moet aanbrengen. Om hygiënische redenen wordt aanbevolen het kleefblad meermaals per dag te vervangen. Daarbij moet u uw mond goed spoelen.

Gebruik van Protefix Kleefbladen Bovenprothese

Het kleefblad aan de achterzijde afknippen naargelang de gebitsgrootte.

Het kleefblad gedurende 2 à 3 seconden in een glas lauw water onderdompelen, op de vochtige prothese plaatsen en aandrukken. Prothese in de mond plaatsen.

Het kleefblad met de gladde kant op het kunstgebit plaatsen en de oneffen kant in contact met het gehemelte plaatsen.
Overvloedig drinken doet het kleefblad lossen. Strooi daarom ook kleefpoeder op het kleefblad.

Ingrediënten Protefix Kleefbladen Bovenprothese

Vervaardigd uit een fysiologisch neutrale kunstvezel met daarop een laagje kleefpoeder Protefix.

100g kleefblad bestaat uit natriumalginaat 28g, viscosevezels, polypropyleenvezels.

€ 6,10
€ 4,82

Laatste reviews en ervaringen met Protefix kleefbladen bovenprothese

Schrijf een review
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  moeilijk op maat te knippen houd niet lang met een beetje kleefpoeder iets langer kortom zie het voordeel tegenover de Protefix kleeftube niet echt zitten
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Beschadiging dat het nodig is om de bladeren te snijden of, indien niet goed beschermd, moet het mondblad na het eten soms in de loop van de dag worden vervangen zeer kleine prijs gemakkelijk mee te nemen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  In vergelijk met kleefpasta is dit product veel makkelijker en schoner aan te brengen. Het moet bij mij wel even passend op maat geknipt worden, hiervoor heb ik een mal gemaakt zodat het elke keer goed is. Bij veel eten en drinken gebruik ik er 2 per dag, een goede kleefkracht vergeleken met pasta en poeder. Kortom een aanrader als het bovengebit los zit.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  een prima en voordelig artikel voor een prima en voordelige prijs, protefix kleefbladen kunt ge gemakkelijk op maat knippen, en met een weinig kleefpoeder erbij houdt het heel goed
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  het is prettig hulpmiddel voor tijdelijk gebruik.veel beter dan de kleefpasta,deze kleefbladen kun je in geheel verwijderen. ze zijn ook makkelijk op maat te knippen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is een goed als het kunstgebit niet lekker zit !! Helaas blijft het een noodoplossing en zeker als je nog jong bent. Voor alle duidelijkheid, het is en blijft een goed product.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een geweldig middel vooral als je een prothese hebt niet niet goed meer past. Het enige middel wat voor mij werkt zelfs. Heel blij mee! Absolute aanrader
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Geen geknoei meer met kleefpasta. 's morgens aanbrengen en de hele dag geen omkijken meer naar. IDEAAL. Blijft goed zitten, terwijl ik kleefpasta wel 2 maal opnieuw moet aanbrengen. Hoef niet bang te zijn dat bij praten bovengebit naar beneden zakt.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  net iets te stug om ahndig te zijn..maar werken wel. Er zijn er op de markt die iets meer kleven en de hele dag bruikdbaar zijn. Deze moet toch eens dagelijks vervangen worden

Protefix Kleefbladen Bovenprothese kopen

Je kan Protefix Kleefbladen Bovenprothese van het merk Revogan, geproduceerd door REVOGAN , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Kunstgebit > Kleefmiddelen
50+ > Kunstgebit > Kleefmiddelen