PH5 Handreiniging olie 250 ml

€ 9,50
€ 7,60
(€ 3,04 / 100 ml)
Bespaar 20% (€ 1,90)
Promotie -20% korting geldig t.e.m. 31/12/2017

Omschrijving van PH5 Handreiniging olie

 

Voor milde reiniging (met water) van de gevoelige handen. Behoudt het natuurlijk afweersysteem van de huid.

Reinigt en verzorgt de gevoelige handen langdurig. Doeltreffende bescherming tegen uitdroging, zelfs bij frequent reinigen. Beschikt bij droge en gekloofde handen. Uitstekende werkzaamheid & verdraagzaamheid door de huid, klinisch aangetoond bij een beschadigde huid.

Vertroude pH5 formule met pH5 citraatbuffer.

Ingredienten:
Aqua
BHT
Citric Acid
Cocomide DEA
Diammonium citrate
Glycine soja
Lanolin alcohol
Laureth-4
MIPA-Laureth sulfate
Panthenol
Parfum
Persea gratissima
Poloxamer 101
Propyl gallate
Ricinus communis
Stearic acid

 

 

Indicatie

Een extra milde reinigingsolie die de natuurlijke afweer van de huid behoudt en beschermt tegen uitdroging. Activeert de huideigen bescherming dankzij de pH5-enzymbescherming.

Gebruik van PH5 Handreiniging olie

Eucerin pH5 Handreinigingsolie zo vaak als nodig is gebruiken om uw handen op milde wijze te reinigen.

Ingrediënten PH5 Handreiniging olie

GLYCINE SOJA, MIPA-LAURETH SULFATE, RICINUS COMMUNIS, LAURETH-4, COCAMIDE DEA, PERSEA GRATISSIMA, POLOXAMER 101, PARFUM, PANTHENOL, STEARIC ACID, LANOLIN ALCOHOL, CITRIC ACID, DIAMMONIUM CITRATE, AQUA, PROPYL GALLATE, BHT, LINALOOL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, COUMARIN
PH5 Handreiniging olie 250 ml
€ 9,50
€ 7,60
(€ 3,04 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Ph5 handreiniging olie

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  het beste wat er is voor droge, gevoelige handen, licht schuimend, fris geurend, zuinig in het gebruik, zeker aan te raden, prijs tegenover kwaliteit zeker oké
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Product is zeer goed, droogt de handen niet uit zoals bij gewone handzeep wel het geval is. Het enige waar ik mij wel al aan geërgerd heb is de vorm van de bus, de lucht verdwijnt, door gebruik, uit de bus en doordat het geen ronde vorm is valt het constant om.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik was mijn handen dikwijls met als gevolg : droge handen. Met deze handreinigingsolie blijven mijn handen, na veelvuldig wassen, gehydrateerd. Het voordeel is ook dat ik mijn handen minder insmeer met een hydraterende creme.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De enige zeep die ons dochtertje verdraagt op haar handen omdat ze een heel gevoelige huid heeft. Als ze een gewone zeep gebruikt, heeft ze gegarandeerd kloven, maar niet met Eucerin.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend product voor frequent wassen van de handen zoals in de keuken, werkplaats,... Handen voelen zacht aan na gebruik en drogen veel minder uit.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is een mooie milde reinigingsolie, ik merk dat de conditie van mijn handen verbeterd, niet meer droog en vol exzeem dankzij deze zeep ipv de normale huis tuin en keuken zeep. De zalfjes van de dermatoloog zijn nu niet meer nodig! Ook mijn dochter gebruikt het nu, ook haar handjes zijn niet meer zo droog.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn vrouw heeft net als ik een gevoelige huid. Zij heeft echter de gewoonte om haar handen zeer vaak met zeep te wassen waardoor ze haar handen vooral in de winter moet incremen met een goede handcreme. Met deze handreinigingsolie heeft ze veel minder last van haar handen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb allerlei 'zeepvrije zepen' geprobeerd, maar vruchteloos, ik bleef kloven hebben op mijn duim. Sinds ik mijn handen was met dit product zijn die problemen opgelost!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Degelijk product, zelf naar het meermaals wassen van de handen, heb je nog steeds niet het gevoel dat je handen uitgedroogd zijn. Ook heel makkelijk doseerbaar!

PH5 Handreiniging olie kopen

Je kan PH5 Handreiniging olie van het merk Eucerin, geproduceerd door BEIERSDORF , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Eucerin pH5 of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Handen > Handhygiëne > Handwash
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Handen