€ 8,95
€ 8,06
(€ 16,12 / l)
Bespaar 10% (€ 0,89)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Perio-Aid Mondspoelmiddel 0,12%

Perio-Aid Chloorhexidine Mondspoelmiddel 0,12%  is geschikt als intensieve en tijdelijke ondersteuning van de mondhygiëne:
- Bij tandvleesproblemen
- Tijdens en na de behandeling van tandvleesaandoeningen of andere tandheelkundige behandelingen
- In situaties waarin niet goed kan worden gepoetst
- Na het trekken van tanden en kiezen (1 dag wachten)
- Geschikt voor maximaal 3 weken spoelen.
 
Vraag uw tandarts of mondhygiënist om advies
Wanneer u op eigen initiatief Chloorhexidine producten wilt gebruiken is het belangrijk dit eerst met uw tandarts of mondhygiënist te overleggen.

Indicatie

0.12% CHX en 0.05% CPC Ondersteuning mondhygiëne in geval van tandvleesaandoeningen en tandheelkundige behandelingen
- Bevat geen alcohol
- Mild in de mond
- Aangenaam van smaak
- Uitstekende anti-plaque werking door de ingrediënten Chloorhexidine en Cetylpyridinium Chloride
- Slechts 30 seconden spoelen

Gebruik van Perio-Aid Mondspoelmiddel 0,12%

Spoel na het tandenpoetsen 2x daags gedurende 30 seconden met 15 ml
Maximaal 3 weken gebruiken
Gedurende 15 minuten na het spoelen niet eten of drinken

Tip: poets tijdens het gebruik van Chloorhexidine producten (Perio•Aid) met Vitis Whitening Tandpasta. Deze tandpasta voorkomt eventuele aanslag door de Chloorhexidine op de tanden en kiezen. Vitis Whitening Tandpasta is zeer veilig voor de tanden en kiezen en is uitermate geschikt voor dagelijks gebruik.

Ingrediënten Perio-Aid Mondspoelmiddel 0,12%

Aqua, Propyleenglycol, Glycerine, Xylitol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Chloorhexidine digluconaat 0,12 %, Cetylperidinium Chloride, Natriumsacharinaat, Kalium Acesulfame, Neohesperidine, Aroma Cl 42090.

€ 8,95
€ 8,06
(€ 16,12 / l)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Perio-aid mondspoelmiddel 0,12%

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze perio aid mondspoelwater is aangenaam van smaak, blijft niet kleven op de tanden en geeft meteen een fris gevoel. Ideaal ook om te gebruiken bij aftjes en dergelijke.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Ondervond geen beterschap, maar wel een raar gevoel en smaak in mond en vooral de tong, Niet het gewenste en gehoopte resultaat Ga het zeker niet meer kopen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind dat dit monspeolmiddel erg aangenaam smaakt. Wat belangrijker is , is dat het mijn klachten altijd na enkele dagen al verlicht, en na een week zijn de problemen verdwenen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer goede resultaten Aanbevolen door mijn parondotoloog....een frisse mond, gebruikt in combinatie met borstels, het resultaat is verbluffend....geen tandsteen meer
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product is goed voor als je wondjes hebt aan het tandvlees, of niet al te erge tandpijn. Het is doorgaans maar een paar dagen nodig om dit product te gebruiken.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  een minder goed product, wel doeltreffend maar niet zo makkelijk te gebruiken en het heeft een zeer intense en kenmerkende smaak, wel goed maar minder leuk
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voor het eerst gebruikt na kleine operatie -sneetje-in de onderlip, en Perio-Aid heeft mede gezorgd voor een goede genezing !Nu gebruik het regelmatig als m'n tandvlees wat gevoelig is. Het geeft een veilig gevoel in de mond.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dit spoelmiddel is zeer heilzaam bij ontstoken tandvlees en aften in de mond en binnenkant van de lippen. Het smaakt redelijk neutraal en brandt niet in de wondjes. Na een spoelbeurt direct verlichting en na een paar keer snellere genezing.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Nog steeds het beste mondwater bij infecties , tandpijn vermindert snel , fris gevoel die uren duurt .. Misschien nt het goedkoopste mondwater maar meest efficiënt
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit mondspoelmiddel werd aangeraden aan mijn zoon nadat hij zijn vier wijsheidstanden liet trekken. Het kost meer dan een gewoon mondspoelmiddel maar hij heeft het elke dag gebruikt en de wondjes zijn zeer snel en zonder pijn genezen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Perio-Aid is een van de betere spoelmiddelen op de markt. Het heeft onmiddellijk resultaat. Absoluut een wrange nasmaak, en een verfrissing voor de mond.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  deze mondspoeling aanbevolen door tandartsen is de beste die ik ooit gebruikt heb bij ontstoken tandvlees . voor het beste resultaat is het best ook de tandpasta erbij te gebruiken .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  voor mij het beste spoelmiddel.heb vroeger regelmatig abcesse gehad!!! na perio aid ptimale verbetering.heb alles geprobeerd doch voor mij is dit het enigedat echt voldoendoende helpt!!!0
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Helpt om wondjes in de mond te ontsmetten of na het trekken van een tand.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Effectief mondspoelmiddel. Gebruikt voor aften in de mond door een nieuwe beugel. Smaak is niet lekker, maar ok. Aan te raden, maar zeker voldoende gebruiken
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ideaal product om uw mondhygiëne hoog te houden en om infecties na een tandoperatie of chemokuur te voorkomen. Handige doseertop en aangename smaak in de mond.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben er zeker van dat Perio-Aid uitstekend mondwater is. Het wordt geadviseerd door mijn tandarts en mijn tanden en hele verdere mond voelen schoon aan. Heb wel het idee dat ik soms " het zuur" en een vieze smaak in mijn mond krijg van het mondwater (mogelijk doordat niet mag worden nagespoeld met water).
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  bij ontsteking van het tandvlees gebruik ik dit mondspoelmiddel;het verzacht en geneest de ontsteking in enkele dagen. Een goed en goedkoop produkt dat de tanden niet verkleurt.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had heel veel last van tandvleesontsteking en abcessen; waarvoor ik dan steeds antibiotica moest slikken. Heb mijn tandarts gevraagd of hij geen spoelmiddel kon aanraden, dat deze problemen kon voorkomen of minstens verminderen. Hij raadde me Perio-aid aan en heb dat onmiddellijk aangeschaft. Spoel nu tweemaal per dag de mond na het poetsen 's morgens en 's avonds en sindsdien heb ik geen ontsteking meer gehad. Het is fris en aangenaam van smaak en ik heb nu steeds twee flessen in huis, om zeker niet zonder te vallen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ik gebruik dit middel al jaren op voorschrift van mijn tandarts en ben er zeer tevreden over.Ik heb nu nog zeer zelden een tandvleesontsteking. Het is ook niet slecht van smaak.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed om in tijden van herstelling na een tandheelkundige ingreep, de tanden vrij van plak te houden als je niet kan poetsen met een borsteltje tussen de tanden. Werkt verbazend goed. Direct na de ingreep gebruik je maximaal eerst 1 week deze 0.12% oplossing, daarna de MAINTENANCE. Gebruik beide echter nooit langer dan de bijsluiter vermeld om bruin worden van de tanden te vermijden. Ik ben met beide heel goed geholpen !!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Geeft snel verlichting bij tandpijn en keelpijn. Het product heeft geen overdreven muntsmaak en is gemakkelijk te gebruiken. Mijn zoon kreeg het ook aanbevolen in het ziekenhuis voor verzorging na zware operatie aan de tanden.

Perio-Aid Mondspoelmiddel 0,12% kopen

Je kan Perio-Aid Mondspoelmiddel 0,12% van het merk Perio-Aid, geproduceerd door DENTAID BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Mondwater > Ontsmettend Mondwater