€ 8,95
€ 8,06
(€ 16,12 / l)
Bespaar 10% (€ 0,89)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Perio-Aid Maintenance Mondspoelmiddel

Perio-Aid Maintenance wordt geadviseerd ter ondersteuning van de mondhygiëne:
 
Bij tandvleesproblemen en tandvleesbehandelingen 
Na plaatsen van tandheelkundige implantaten
Bij bloedend en geïrriteerd tandvlees 
In situaties waar de mondverzorging ondersteuning nodig heeft
In situaties van verlaagde weerstand, ziekte en/of stress
In situaties wanneer poetsen problematisch is (vergevorderde leeftijd, motorisch minder vaardige personen) 
Geschikt voor maximaal 3 maanden spoelen.
 
Vraag uw tandarts of mondhygiënist om advies
Wanneer u op eigen initiatief Chloorhexidine producten wilt gebruiken is het belangrijk dit eerst met uw tandarts of mondhygiënist te overleggen.

Indicatie

0,05% CHX en 0,05% CPC Ondersteuning van de mondhygiëne bij tandvleesproblemen en na tandheelkundige behandelingen. Geschikt voor langdurig gebruik.
- Zeer effectief tegen tandplaque 
- Bevat geen alcohol
- Mild in de mond
- Slechts 30 seconden spoelen

Gebruik van Perio-Aid Maintenance Mondspoelmiddel

2x daags spoelen gedurende 30 seconden met 15 ml mondspoelmiddel
Geschikt voor een ondersteuning van de mondhygiëne voor een periode van maximaal 3 maanden
Tip: poets tijdens het gebruik van Chloorhexidine producten (Perio•Aid) met Vitis Whitening Tandpasta. De unieke formule van deze tandpasta is zeer effectief in het direct verwijderen van eventuele verkleuringen van tanden en kiezen die door het spoelen met Chloorhexidine kunnen optreden

Ingrediënten Perio-Aid Maintenance Mondspoelmiddel

Aqua, Propyleenglycol, Glycerine, Xylitol, PEG-40 gehydr. Ricinusolie, Chloorhexidinedigluconaat, Cetylpyridiniumchloride, Natriumsacharinaat, Kalium Acesulfaam, Neohesperidine, Aroma, Cl 42090.

€ 8,95
€ 8,06
(€ 16,12 / l)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Perio-aid maintenance mondspoelmiddel

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Perio aid besteld in verband met ontstoken en pijnlijk tandvlees. Gedurende enkele dagen twee maak daags gebruikt en werkt perfect. Zelfs de tandarts raadde het aan.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer, zeer, zeer zeer vers. Helpt om zuuraanvallen meer dan beperkt te maken gedurende de hele dag voor een duur van 8 uur. Speciaal aanbevolen voor het gebruik van interdentale ragers.......
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van de tandarts: product werkt wel degelijk na gebruik van twee weken! bijnontstoken tandvlees is dit in combinatie met de juiste poetswijze zeer goed.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product werd mij aangeraden door de tandarts. Geregeld spoelen met Perio-Aid Maintance maakt dan ook deel uit van mijn mondhygiene. Heb er zeker baat bij.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Heel efficient en toch zacht. goed voor bloedend tandvlees, aften en ook keelontsteking.dit in combinatie met de tandpasta.,, aangeraden door mijn tandarts
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit product al eens afwisselend met de gewone perio-aid.Dit product is wel minder straf,maar om eens afwisseling in smaak te hebben gebruik ik dit af en toe.Het heeft een zachtere smaak dan de gewone vorm.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed om in tijden van herstelling na een tandheelkundige ingreep, de tanden vrij van plak te houden als je niet kan poetsen met een borsteltje tussen de tanden. Werkt verbazend goed. Direct na de ingreep gebruik je maximaal eerst 1 week de 0.12% oplossing, daarna deze MAINTENANCE. Gebruik beide echter nooit langer dan de bijsluiter vermeld om bruin worden van de tanden te vermijden. Ik ben er heel goed mee geholpen !!

Perio-Aid Maintenance Mondspoelmiddel kopen

Je kan Perio-Aid Maintenance Mondspoelmiddel van het merk Perio-Aid, geproduceerd door DENTAID BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Mondwater > Ontsmettend Mondwater