€ 49,99
€ 41,49
Bespaar 17% (€ 8,50)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Oral B Professional Care Crossaction 600 Electrische Tandenborstel

Perfecte mondhygiëne
Kies voor een professionele reiniging van uw tanden met de Oral-B Pro 750- elektrische tandenborstel. De 3D-technologie verwijdert tandplak effectief en zorgt voor een gezonder tandvlees. 
3D-technologie: met 8800 oscillaties en 20.000 pulsaties per minuut verwijdert deze tandenborstel tot 2x meer tandplak dan een manuele tandenborstel. Een perfecte mondhygiëne gegarandeerd.

Autonomie
: volledig opgeladen biedt de Oral-B Pro een autonomie van ongeveer 10 dagen. De tandenborstel is ook uitgerust met een oplaadindicator die u waarschuwt wanneer u de accu moet opladen.
Professionele timer: dankzij de timer kijkt u gemakkelijk de poetsduur na en kunt u op die manier de aanbevolen poetstijd van 2min bereiken.
Poetsdruksensor: geniet van een optimaal gebruik dankzij de poetsdruksensor, die de pulsaties stopt als u te hard poetst.
Uitrusting: De Oral-B Pro 750 zorgt elke dag efficiënt voor uw tanden dankzij zijn CrossAction-borsteltje. Met zijn nauwkeurig geplaatste borstelhaartjes verwijdert hij meer tandplak dan een manuele borstel.

Indicatie

1 poetsstand zorgt voor een dagelijkse reniging.
€ 49,99
€ 41,49
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Oral b professional care crossaction 600 electrische tandenborstel

Schrijf een review
  • 4/5
    Beoordeeld door
     
    Goede eenvoudige tandenborstel. wij zijn overgestapt van hand naar elektrisch en je merkt meteen verschil. in verhouding voelen je tanden meteen schoner en gladder aan. Dit is een tandenborstel zonder poespas. gewoon schonere tanden!

Oral B Professional Care Crossaction 600 Electrische Tandenborstel kopen

Je kan Oral B Professional Care Crossaction 600 Electrische Tandenborstel van het merk Oral B, geproduceerd door AXONE PHARMA T4 , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandenborstels > Elektrische Tandenborstels