€ 249,99
€ 224,99
Bespaar 10% (€ 25,00)
Product niet verkrijgbaar
Oral B Prof Care 7000 Black Edition 1 stuk
€ 249,99
€ 224,99
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Oral b prof care 7000 black edition

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik de Oral B PRO 7000 nu enkele weken en ben er zeer tevreden over. De tandenborstel ligt prettig in de hand en poets zeer grondig schoon. Mijn tanden voelen heel glad en schoon aan. Vele malen schoner dan mijn vorige Oral B tandenborstel. Mijn tandsteen is nagenoeg weg. Door middel van de timer (SmartGuide) kan je precies zien in welke hoek (kwadrant) je aan het poetsen bent. Je krijgt een seintje op de timer en de tandenborstel om naar het volgende kwadrant te gaan. Ook krijg je een seintje bij te hard poetsen. Er zitten verschillende opzetborsteltjes bij, welke toegepast kunnen worden bij de verschillende poetsprogramma.s. Zelf gebruik ik de stand grondig poetsen en polijsten. De kinderen poetsen door de SmartGuide hun tanden vele malen beter en vaker. Ze worden beloond met een lachend gezichtje en bij goed poetsen kunnen er maximaal 5 sterren verdiend worden. Ook is het mogelijk om op de telefoon een app te zetten, en deze kan gekoppeld worden aan het poetsgedrag. Ik zou niet meer terug kunnen naar mijn vorige tandenborstel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik deze tandenborstel sinds 3 weken en merk al snel het resultaat, mijn tanden zijn witter (had ik niet verwacht) en tandplak krijgt geen kans meer (vaarwel tandsteen!) Het toestel ligt vlot in de hand, ik hou wel van het kleur (zwart ipv fel kleurtje) en via de bijgeleverde SmartGuide zie je hoe lang je poetst (vroeger poetste ik hooguit 1 minuut). Het duurt echter wel vrij lang om op te laden maar je kan intussen de tandenborstel weg gebruiken (als die al wat opgeladen is). In combinatie met de Oral-B tandpasta is mijn poetsbeurt nu compleet en heb ik zelfs de neiging om tussendoor te gaan poetsen! Het is prettig als je tanden glad en schoon aanvoelen! Een aanrader!

Oral B Prof Care 7000 Black Edition kopen

Je kan Oral B Prof Care 7000 Black Edition van het merk Oral B, geproduceerd door PROCTER & GAMBLE DISTR. EUROPE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandenborstels > Elektrische Tandenborstels