Odorex Extra Dry Deo 50 ml

€ 9,30
€ 7,91
Bespaar 15% (€ 1,39)
Op voorraad
Promotie -15% korting geldig t.e.m. 31/12/2016

Omschrijving van Odorex Extra Dry Deo

Odorex Extra Dry Deo onderdrukt op een verantwoorde wijze overmatige transpiratie en voorkomt transpiratiegeur. Ook op de momenten dat u extra zekerheid nodig heeft, zorgt Odorex Extra Dry ervoor dat u droog blijft.

Odorex Extra Dry is veilig voor de huid en kleding mits de gebruiksanwijzing nauwkeurig wordt opgevolgd. Gebruik alleen onder de oksels.

Door de unieke formule blijft Odorex Extra Dry langer werkzaam dan een reguliere deodorant. De werking is dermate effectief, dat het gebruik van een reguliere deodorant niet nodig is. Indien u toch graag een reguliere deodorant ernaast wilt gebruiken, is dit mogelijk.

Gebruik van Odorex Extra Dry Deo

Voor het naar bed gaan oksels wassen met zeep. Goed afdrogen, daarna deppen met Odorex Extra Dry op een watje. Niet wrijven. Goed laten indrogen.

's Morgens de oksels opnieuw wassen. Contact met kleding vermijden.

Herhaal de behandeling 2 à 3 maal per week. Odorex Extra Dry niet gebruiken bij geïrriteerde huid. Na ontharingsbehandeling minstens één dag wachten.

Ingrediënten Odorex Extra Dry Deo

Aqua
Aluminium Chloride
Alcohol
Isopropyl Alcohol
Glycerin
Parfum

Waarschuwing

Om vlekvorming te voorkomen is het belangrijk dat u het product goed laat indrogen voordat de kleding wordt aangetrokken.

Odorex Extra Dry Deo 50 ml
€ 9,30
€ 7,91

Laatste reviews en ervaringen met Odorex extra dry deo

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het product doet wat het moet doen conform de bijsluiter namelijk hinderlijke zweetgeurtjes vermijden. ik ben 100% tevreden en zal dit zeker nog kopen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een geweldig product en levert echt wat het belooft. Ik beveel het sterk aan voor mensen die net als ik te kampen hebben met overmatig zweten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik gebruik de odorex dry al vele jaren en ben er zeer tevreden over.de transpiratiegeur verdwijnt onmiddelijk en blijft een aantal dagen weg.vlekken op mijn kleding heb ik nog niet gehad.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na verschillende deodorants gebruikt te hebben, steekt deze de kop op. s'avonds na het douchen aanbrengen en ben weer fris voor een paar dagen, je hebt er echt niet veel van nodig.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Na een paar keer te hebben gebruikt zoals beschreven in de bijsluiter, had ik niet echt het gevoel dat dit product werkt. Bovendien is het reukloos zodat je dan toch nog een andere deo erbovenop gebruikt.
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  wanted the product to work for me, as i thouht i had no other alternatives, it wasn't very effective. i won't be purchasin it again , please consider stocking driclor

Odorex Extra Dry Deo kopen

Je kan Odorex Extra Dry Deo van het merk Odorex, geproduceerd door EUROCOSMETICS & ACCESSOIRES, bestellen in België bij Farmaline via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Anti-Zweet