€ 60,00
€ 45,00
(€ 37,50 / 100 ml)
Bespaar 25% (€ 15,00)
Product niet verkrijgbaar
Bijsluiter van Odaban Spray Promo 4 x 30 ml spray

Omschrijving van Odaban Spray Promo

Odaban Spray is al decennia lang de nummer 1 antitransparant geadviseerd door huisartsen, dermatologen. Apothekers en podotherapeuten. De spray is 100% vrij van parfum en is volledig hypoallergeen.

Odaban is niet geparfumeerd en bevat een allergievrije formule van aluminium chloride in een siliconen/alcohol oplossing. Het product wordt onder de hoogste kwaliteit en productie eisen gemaakt welke een klanttevredenheid garanderen.

Indicatie

Odaban is geschikt voor alle huidtypen en door zijn unieke formule geeft Odaban minder kans op huidirritaties dan andere producten.

Odaban is zeer gemakkelijk in gebruik. Odaban uitsluitend aanbrengen voor het slapen gaan op de zeer droge huid, onthoud: “Less is more”. 1 a 2 sprays in het centrum van de oksels is voldoende.

Gebruik van Odaban Spray Promo

Odaban-Spray dient u zuinig aan te brengen op de huid, 1 a 2 Sprays is voldoende. Vrouwen en personen met een gevoelige huid dienen Odaban aan te brengen met een wattenschijfje deppend op de huid ipv te sprayen. Voor gebruik oksels geldt dat u odaban aanbrengt in het centrum van de oksel, dit is de plaats waar de meeste zweetkliertjes zich bevinden. De behandelde huid de volgende morgen wassen, ander producten zijn niet nodig om te gebruiken, u kunt echter gerust een deodorant gecombineerd gebruiken. De huid van mannen is doorgaans dikker en de aanwezigheid van okselhaar voorkomt overdosering. 1 a 2 sprays in het centrum van de oksel ( afstand spray ongeveer 10 cm) is voldoende, Indien teveel vloeistof aangebracht kunt u dit met een tissue verwijderen.

De meeste gebruikers van Odaban hebben hun zweetprobleem binnen enkele dagen onder controle en bouwen gebruik daarna af na enkele malen per week. Odaban brengt u dagelijks aan totdat gewenst resultaat is bereikt daarna afbouwen na enkele malen per week, onthoudt dat het beter is om meerder dagen achter elkaar een beetje aan te brengen dan eenmaal teveel. Odaban dient u dus zuinig te gebruiken. Indien u overmatig veel Odaban aan zou brengen blokkeert u teveel zweetkanaaltjes waardoor spanning te hoog op kan lopen waardoor u juist weer meer zou gaan zweten. Odaban uitsluitend aanbrengen op intacte huid en niet aanbrengen op grote lichaamsoppervlakken of op kapotte huid.

Ieder mens is anders, neem u tijd om de frequentie van gebruik uit te zoeken, gemiddeld zijn 2 applicaties per week voldoende.

Odaban is ook zeer geschikt voor personen die niet leiden aan overmatig zweten. Sporters zullen zich verbazen hoe Odaban blaren, kapotte huid en voetschimmels voorkomt. Ook personen die een geschikte antitransparant zoeken zullen na het aanbrengen van 1 maal per week Odaban volledig droog blijven.

Ingrediënten Odaban Spray Promo

20% w/v Aluminium Chloride 6H20, 1% v/v Dimethicone Copolyol 193, Ethanol 'B' (DEB) 100% v/v.

Bijwerkingen van Odaban Spray Promo

Geen allergische bijwerking.

Waarschuwing

Odaban antitranspirant is uitsluitend bestemd voor uitwendig gebruik op intacte huid. Mag gebruikt worden tijdens zwangerschap.
Odaban Spray Promo 4 x 30 ml spray
€ 60,00
€ 45,00
(€ 37,50 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Odaban spray promo

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt super voor mij. Geen last meer van nare geurtjes en ook niet meer van natte plekken op mijn kledij. Ik heb het nu reeds 2X gebruikt, slechts 1X per week en het volstaat. En die voordeelverpakking is super gezien het de prijs een beetje drukt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb dit product vaker geprobeerd en ik moet zeggen heb nog nooit zo gord product gebruikt. Echt echt aanrader voor menden die last hebben van zwet
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het eerste produkt dat echt werkt bij mij, om de 2 weken eens verstuiven onder de oksels en ze blijven echt droog. Bij de start met dit produkt enkele dagen na elkaar verstuiven en dan verder afbouwen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt heel goed maar irriteert bij sommige personen. Zonder de irritatie werkt het product zoals de bijsluiter zegt. Er wordt op de bijsluiter niks vermeld van irritatie.

Odaban Spray Promo kopen

Je kan Odaban Spray Promo van het merk Odaban, geproduceerd door , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Anti-Zweet > Spray