€ 48,00
€ 35,04
Bespaar 27% (€ 12,96)
Promotie -27% korting geldig t.e.m. 31/07/2018
Dit product wordt gratis geleverd!

Gebruik van Nitradine Ortho & Junior

Voor een nieuw apparaat of ter preventie van een infectie van het apparaat en een goede mond- en tandhygiëne: Mininum 2 keer per week.

Voor een optimale gezondheid: Poets het apparaat met een tandenborstel en tandpasta. Wij adviseren een bepaalde tandpasta NitrAdine "SHINE", de eerste tandpasta voor tandheelkundige apparaten, vermeld als een klasse 1 medisch hulpmiddel. Vul BBH "Box-Bad hygiëne" of een glas met 150 ml water van ongeveer 37 graden (niet warmer, om beschadiging van het apparaat te vermijden)

1 tablet Nitradine. Doe het apparaat in de oplossing en laat het gedurende 15 minuten inwerken. Spoel grondig onder stromend water. Het synergetische gebruik van tabletten 2 keer per week en dagelijks borstelen, optimaliseert de behandeling.

Diepte intensieve Behandeling: 1 tablet per dag gedurende 2 weken, daarna 1 tablet 2 keer per week voor het preventief onderhoud.
Nitradine Ortho & Junior 64 tabletten
€ 48,00
€ 35,04

Laatste reviews en ervaringen met Nitradine ortho & junior

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zowel mijn zoon als ik gebruiken deze tabletten om onze nachtbeugel te ontsmetten en te onderhouden. De beugel is heel proper na gebruik en ruikt ook lekker fris.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product doet wat het belooft: grondige reiniging van het orthodontisch apparaat. Is zeer makkelijk in gebruik, slechts 2 keer per week toe te passsen. Frisse geur, zorgt voor een proper gevoel. Met de grote verpakking kom je 32 weken toe.

Nitradine Ortho & Junior kopen

Je kan Nitradine Ortho & Junior van het merk Nitradine, geproduceerd door DENTAL CARE PRODUCTS , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden