Neutrogena Zeep Gevoelige Huid (Zonder Parfum) 100 g

€ 4,65
€ 4,19
(€ 4,19 / 100 g)
Bespaar 10% (€ 0,46)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Neutrogena Zeep Gevoelige Huid (Zonder Parfum)

Het assortiment "Transparante Gezichtszepen" van Neutrogena zuivert de huid op een zachte manier, terwijl het evenwicht van de opperhuid intact blijft. Deze uiterst zachte, transparante formule met een hoog gehalte aan glycerine bevat noch verharders, noch kleurstof- of conserveringsmiddelen. Zij laat geen zeeprosten of onzuiverheden achter op de huid, waardoor poriën verstopt zouden kunnen geraken. Zij is niet comedogeen en voorkomt dus elk risico op irritatie. Klinische studies tonen aan dat deze unieke formule perfect reinigt. De hydrolipide filmlaag van de huid wordt gerespecteerd en kan volledig haar rol van barrière vervullen.

Indicatie

De zeep uit het assortiment "Transparante Gezichtszepen" van Neutrogena wordt aanbevolen voor de dagelijkse reiniging van de huid, zelfs van de meest gevoelige, droge of - door dermatologische behandelingen - kwetsbare huid.

Gebruik van Neutrogena Zeep Gevoelige Huid (Zonder Parfum)

's Morgens en 's avonds gebruiken op een vooraf bevochtigde huid. Laten schuimen. Afspoelen met water. Goed laten drogen. Om uw huid beter te beschermen, werd deze dermatologische zeep ontwikkeld zonder verharders. Om te voorkomen dat de zeep niet te snel smelt, raden wij aan haar na gebruik op een droog oppervlak of op een zeephouder te plaatsen.

Vermijd contact met de ogen. Mocht de zeep toch in de ogen komen, overvloedig spoelen met water.

Neutrogena Zeep Gevoelige Huid (Zonder Parfum) 100 g
€ 4,65
€ 4,19
(€ 4,19 / 100 g)
Product niet verkrijgbaar

Neutrogena Zeep Gevoelige Huid (Zonder Parfum) kopen

Je kan Neutrogena Zeep Gevoelige Huid (Zonder Parfum) van het merk Neutrogena, geproduceerd door JOHNSON & JOHNSON CONSUMER , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamshygiëne > Waslotion / Wastablet