Neutrogena Voedende, Bruinende Melk + GRATIS Douchegel 200 ml

€ 11,95
€ 10,76
(€ 5,38 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,19)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Neutrogena Voedende, Bruinende Melk + GRATIS Douchegel

De voedende lichaamsmelk voor een bruine teint van Neutrogena bevat alle hydraterende doeltreffendheid van de Noorse Formule om de droge huid te verzachten en te voeden.

Bovendien bouwt deze intensief hydraterende lichaamsmelk geleidelijk aan een progressief lichtbruiner wordende, natuurlijke teint. Zo krijgen zelfs de meest droge en gevoelige huidtypes heel het jaar door een stralend mooie en gezond uitziende huid.

De Douche Gel voor 24 uur hydratatie van Neutrogena verlicht de droge huid en geeft 24 uur hydratatie, alsook een langdurig comfortabel gevoel aan de huid dankzij het nieuw hydraterende vermogen van de Noorse Formule. Zijn doeltreffendheid is klinisch bewezen. Helpt de 3 tekenen van droge huid te verminderen:
- Vermindert trekkerigheid
- Verzacht de huid
- Maakt de doffe huid terug stralend
Vormt een romige mousse met een licht en aangenaam parfum. Kan zelfs gebruikt worden op de gevoelige huid.

Gebruik van Neutrogena Voedende, Bruinende Melk + GRATIS Douchegel

Breng de lichaamsmelk egaal aan op het lichaam en laat de melk intrekken voor u zich aankleedt. Was na het aanbrengen uw handen en gebruik de melk dagelijks. Zijn lichte, niet-vette textuur dringt snel in. Geschikt voor gevoelige huidtypes.
€ 11,95
€ 10,76
(€ 5,38 / 100 ml)

Neutrogena Voedende, Bruinende Melk + GRATIS Douchegel kopen

Je kan Neutrogena Voedende, Bruinende Melk + GRATIS Douchegel van het merk Neutrogena, geproduceerd door JOHNSON & JOHNSON CONSUMER , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Neutrogena Verzorging of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Bruinen zonder Zon