€ 7,95
€ 7,16
(€ 47,73 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 0,79)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Neutrogena Intensief Herstellende Handcrème

Verzorging van de zeer beschadigde handen: scheurtjes, kloven, ....Verzacht en herstelt intens.

Zelfs de zeer erg beschadigde handen worden onmiddellijk verzacht. De handen worden opnieuw zacht en glad. Resultaten reeds zichtbaar vanaf de eerste dag.

Niet vette textuur dringt snel in de huid.

Indicatie

Helpt kloven verminderen vanaf dag 1.

Gebruik van Neutrogena Intensief Herstellende Handcrème

2 keer per dag. Op de beschadigde zones meerdere keren per dag aanbrengen tot genezing.

Ingrediënten Neutrogena Intensief Herstellende Handcrème

Aqua, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Petrolatum, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Panthenol, Bisabolol, Allantoin, Tocopheryl Linoleate, Dilauryl Thiodipropionate, Palmitic Acid, Stearic Acid, Sodium Cetearyl Sulfate, Sodium Sulfate, Methylparaben, Propylparaben, Parfum (Fragrance).
Neutrogena Intensief Herstellende Handcrème 15 ml
€ 7,95
€ 7,16
(€ 47,73 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Neutrogena intensief herstellende handcrème

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product is echt geweldig! Op minder dan 2 weken tijd waren hardnekkige kloven aan handen (alsook voeten) volledig weg! Deze zalf trekt vrij snel in de huid in!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Jammer dat het niet in een grotere tube verkocht wordt want het is vlug op. Dit kan men best 's avonds voor het slapengaan op de handen doen want het is redelijk vettig en trekt niet gemakkelijk in en voelt plakkerig aan. Het beste met katoenen handschoenen te gaan slapen. Maar wel zeer effectief.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze handcreme geeft onmiddelijk goed resultaat voelt een beetje vettig aan maar helpt goed om kloven dicht te metsen . als ze genezen zijn of verbeterd kan je ze best gebruiken s avonds voor het naar bed te gaan
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Tijdens de koude wintermaanden heb ik regelmatig last van winterhanden met kloven en jeuk tot gevolg. Deze Neutrogena Handcrème is een perfect middeltje voor een snelle herstelling en beter gevoel. Aanrader! Jammer dat het zo'n kleine tube is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een uitstekend product, vooral voor héél beschadigde handen. Wel een hele kleine verpakking, maar ik zou dit product dan ook niet voor elke dag aanbevelen. Eerder voor één à twee keer per week.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goede handcreme, totaal niet vettig , trekt zeer snel in en handen voelen niet vettig. Wat ik jammer vond is dat de tube zeer klein is en vrij duur toch. Toch ben ik tevreden!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Huishoudelijke taken en veel kontakt met zéér uitdrogende stofpartikels bij het onderhoud van mijn paard, maken dat mijn handen héél ruw worden.Neutrogena's herstellende handcrème beschermt reeds vooraf en na het handen wassen en opnieuw insmeren voelen mijn handen heerlijk glad aan.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer handig als je zeer droge handen hebt of wondjes ... zeker aan te raden, wel minipunt dat het een klein tube is. de reden waardoor ik het product geen 5/5 geef.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is gewoon super handcreme, vooral als je zeer droge huid hebt met kloofjes (perfect voor nagelbijters) om de pijnlijke wondjes zéér snel te laten genezen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dit is echt de moeite waard om aan te schaffen. Vooral in de herfst en de winterperiode heb ik heel veel last van kloven in mijn handen en heb ik zoals zovele andere mensen zalfjes en crèmes uitgeprobeerd. Helaas was er niets wat hielp.Mijn kleindochter zei zelfs wel eens dat doet zeer oma als je met je hand over mijn hand gaat. Na het zien van Neutrogena herstel dacht ik laat ik dit eens uitproberen. En zie daar, mijn handen zijn zachter als ooit tevoren. Dit is voor mij dus zeker weten een uitkomst en ik bestel het zeker opnieuw als deze bijna leeg is. Ik ben dus heel erg tevreden over dit product. Petra

Neutrogena Intensief Herstellende Handcrème kopen

Je kan Neutrogena Intensief Herstellende Handcrème van het merk Neutrogena, geproduceerd door JOHNSON & JOHNSON CONSUMER , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Handen-Voeten-Lippen of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Handen > Handverzorging
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Handen > Handcrème