€ 24,90
€ 22,41
(€ 11,21 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 2,49)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Mustela Herstructurerend Lichaam Post-Nataal

Verhelpt de verslapping van de huid door de stevigheid van de weefsels postnataal te herstructureren. Geeft de lijn terug vorm door onsierlijk overgewicht dat tijdens de zwangerschap opkwam, te helpen verwijderen. Na de bevalling dagelijks met lichte massages op de verschillende betrokken lichaamsdelen (buik, heupen, dijen, ...) gedurende minimum een maand aanbrengen.

Mustela 9 maand is het enige gamma dat speccifiek werd ontworpen om de evolutie van de huid tijdens de zwangerschap en postnatal te volgen en ontstaan is uit de unieke combinatie van 3 specifieke actieve bestanddelen:

-Elastoregulateur: verstevigt de elasticiteit en voorkomt op die wijze de huidverslapping.

-Collactive: plantaardig actief bestanddeel waardoor de collageenbiosynthese wordt gestimuleerd en natuurlijk in de huid aanwezig is. Hierdoor behoudt ze haar stevigheid en soepelheid.

-Het verzachtend zeewierenextract die de overgevoeligheid van de huid en het trekkend gevoel vermindert. Hypoallergeen, want ze werden samengesteld om de risico's van allergische reacties te minimaliseren, waarborgen deze producten met een hoge tolerantie een volmaakte veiligheid. Discreet geparfumeerd, werd hun doeltrefendheid onder medisch toezicht getest.

Gebruik van Mustela Herstructurerend Lichaam Post-Nataal

Toepassen dagelijkse zachte massage op de verschillende gebieden van het lichaam (buik, heupen, dijen ...) voor een maand minimum.

Opmerking: niet van toepassing op de littekens van de keizersnede.

€ 24,90
€ 22,41
(€ 11,21 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Klanten die dit kochten, kochten ook

Laatste reviews en ervaringen met Mustela herstructurerend lichaam post-nataal

Schrijf een review
  • 1/5
    Beoordeeld door
     
    De gelcrème ruikt erg lekker maar daarmee is alles gezegd! Smeert goed uit maar blijft plakkerig onder de kleding en duurt even voordat het is ingetrokken. Je lichaam wordt er niet mooier van, jammer!

Mustela Herstructurerend Lichaam Post-Nataal kopen

Je kan Mustela Herstructurerend Lichaam Post-Nataal van het merk Mustela, geproduceerd door EXPANSCIENCE LABORATOIRES , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Zwangerschap
Zwangerschap & Baby > Lichaamsverzorging Mama