€ 8,57
€ 7,71
(€ 15,42 / l)
Bespaar 10% (€ 0,86)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Mondwater tandvlees beschermend

Met alleen tweemaal daags twee minuten tandenpoetsen en interdentaal mechanisch reinigen (vb. door flossen, interdentale borstels) bereik je geen optimale mondhygiëne. Bij het tandenpoetsen en interdentaal reinigen ligt de focus op de tanden en kiezen. Die nemen slechts 25% van de mondholte in beslag. Na het tandenpoetsen en interdentaal reinigen heb je 75% van de mond dus nog niet gereinigd.

Wat met poetsen begint, maakt LISTERINE® af

LISTERINE® is een mondspoeling met antibacteriële eigenschappen dat de ontwikkeling van tandplak vermindert en de goede conditie van het tandvlees behoudt. De zeer doeltreffende formule van LISTERINE® omvat een unieke combinatie van vier essentiële oliën. Uit klinisch onderzoek (*) blijkt dat LISTERINE® mondspoeling met antibacteriële eigenschappen een waardevolle bijdrage levert om de ontwikkeling van tandplak te verminderen ten opzichte van tandenpoetsen alleen.

Met tandenpoetsen alleen bereik je dus geen optimale mondhygiëne.

Gebruik van Mondwater tandvlees beschermend

's Morgens en 's avonds na het tandenpoetsen de mond gedurende 30 sec. spoelen met 20 ml onverdunde Listerine, niet doorslikken.

Ingrediënten Mondwater tandvlees beschermend

Aqua, Alcohol, Sorbitol, Aroma, Poloxamer 407, Natriumsacharinaat, Benzoezuur, Eucalyptol, Methylsalicylaat, Thymol, Menthol Natriumbenzoaat, Natriumfluoride, Cl42053, Cl47005.

Mondwater tandvlees beschermend 500 ml
€ 8,57
€ 7,71
(€ 15,42 / l)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Mondwater tandvlees beschermend

Schrijf een review
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Goede mondspoeling maar te alcoholisch en + niet aanbevolen door mijn tandarts, maar het doet goed van tijd tot tijd, ik zal het niet langer nemen denk ik of degene zonder alcohol: /
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit product sinds 2 maanden. Gemakkelijk in gebruik en niet te sterke smaak. Laat een frisse nasmaak in de mond . Op aanraden van de tandarts gebruik ik die om mijn tanden te versterken na teveel gaatjes in de tanden.

Mondwater tandvlees beschermend kopen

Je kan Mondwater tandvlees beschermend van het merk Listerine, geproduceerd door JOHNSON & JOHNSON CONSUMER , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Listerine 500 ml of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Mondwater
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Mondwater > Anti-Tandplak