€ 5,65
€ 4,92
(€ 32,80 / 100 ml)
Bespaar 13% (€ 0,73)

Omschrijving van Halita Mondspray 24 uur Mini

 Omdat plaque en bacteriën op de tongrug elke dag weer accumuleren is het belangrijk dat deze ook dagelijks verwijderd worden. 

Actieve bestanddelen 
0,05% Chloorhexidine Digluconaat
0,05% Cetylpyridinium Chloride
0,14% Zink-lactaat
Bevat geen alcohol

Gebruik
Gedurende de dag 4 tot 6 pufjes achter op de tong en in de mond sprayen

Indicatie

Bestrijdt de oorzaak van slechte-adem klachten, geen maskeermiddel
Elimineert bacteriën en vluchtige zwavelgassen 
Bevat geen alcohol, is mild in de mond
Frisse smaak 
Direct effectief 
Neutraliseert tevens tijdelijke mondgeurtjes die optreden als gevolg van consumptie van bepaalde voedingswaren (specerijen, knoflook) en het gebruik van alcohol en tabak

Gebruik van Halita Mondspray 24 uur Mini

Gebruik Halita Mondspray gedurende de dag op die momenten waar nodig
Per keer 4 tot 6 pufjes achter op de tong en in de mond sprayen

Ingrediënten Halita Mondspray 24 uur Mini

0,05% Chloorhexidine
Digluconaat 0,05%
Cetylpyridinium
Chloride 0,14%
Zink-lactaat
Bevat geen alcohol

Bijwerkingen van Halita Mondspray 24 uur Mini

Verkleuringen tijdens gebruik Halita
V: Door het gebruik van Halita kunnen niet alleen de elementen tijdelijk verkleuren, maar ook de (implantaatgedragen) prothese. Hoe kan de patiënt hiermee omgaan?
A: Halita bevat Chloorhexidine en daardoor kunnen inderdaad niet alleen de elementen maar ook de prothese verkleuren. Indien mogelijk moet de prothese worden verwijderd bij het gorgelen. Om deze reden wordt ook nadrukkelijk geadviseerd te gorgelen met Halita Gorgelmiddel en/of gebruik te maken van de Halita Spray. Met Halita Spray kan goed op de tong gesprayed worden waardoor er zo min mogelijk contact wordt gemaakt met de elementen. Door deze extra voorzorgsmaatregelen te nemen kan de kans op tijdelijke verkleuringen worden voorkomen.
 
Vieze smaak in de mond
V: Sommige patiënten hebben een vieze smaak in de mond maar geen slechte adem. De patiënt zelf ondervindt hier uiteraard echter wel hinder van een permanent slecht smaak. Wat kan een dentale professional hierin adviseren?
A: Een vieze smaak in de mond is een complexer probleem en staat in de regel los van het hebben van een slechte adem. Aangeraden wordt de patiënt door te verwijzen naar een gespecialiseerde arts.
€ 5,65
€ 4,92
(€ 32,80 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Halita mondspray 24 uur mini

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  goeie smaak , nu hebt ik altijd een frisse mond. zeer aangeraad om te gebruiken. en blijf zeker 24 uur goed . ik zal dit echt blijven gebruiken . een beetje straf maar dat valt nog wel mee.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik raad deze spray aan alle rokers aan. Dit helpt echt om een slechte adem te verminderen. Ik ga nooit meer zonder. Maakt de mond fris!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer doeltreffend product dat in de handtas past. Zeer handig na het eten of drinken van levensmiddelen met een sterke smaak (look,...). Een aanrader.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Gekocht omdat ik ééntje in mijn tas wou. Ik heb er al veel betere gehad. Helpt zeker wel geen 24u. Persoonlijk zou ik het niet zo aanraden, natuurlijk iedereen is verschillend.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  zeer goed product. De dag na de bestelling aangekomen via internet. En nog steeds even tevreden over de boerderij, zeer goede site, makkelijk te gebruiken. Ik ben een trouwe
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Deze mondspray zorgt voor een frisse adem. Het heeft een muntsmaak. Maar 24u. lijkt me lang.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb het gevoel dat dit product goed helpt tegen een slechte geur van de adem. Als ik het product gebruik voel ik me zelfzekerder. Toch vind ik zeker niet dat het prodcut 24u helpt, zoals op de verpakking beschreven staat.

Halita Mondspray 24 uur Mini kopen

Je kan Halita Mondspray 24 uur Mini van het merk Halita, geproduceerd door DENTAID BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Halita of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Frisse Adem