€ 12,95
€ 11,66
(€ 11,66 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,29)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Miradent Mirawhite Tandgel

Mirawhite tandgel
Gelée voor het intensief reinigen en verzegelen met nanoparticulaire cluster voor stralend witte .De actieve stof NatriumCalciumFosforSilicaat vormt een beschermende laag (nanoverzegeling), die analoog is aan het natuurlijke tandglazuur en repareert microbarsten in het tandoppervlak. Mirawhite® gelée maakt de tanden merkbaar schoner en glad en maakt de tanden witter.

Indicatie

Intensief reinigen en beschermen van de tanden om ze weer stralend wit te maken

Gebruik van Miradent Mirawhite Tandgel

1-2 x per week 's avonds in plaats van de normale tandpasta gebruiken. Op een tandenborstel aanbrengen en 1-2 minuten tanden poetsen. Aansluitend niet spoelen maar uitspugen.

Miradent Mirawhite Tandgel 100 ml
€ 12,95
€ 11,66
(€ 11,66 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Miradent mirawhite tandgel

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zoals aangegeven op de bijsluiter, heb ik deze tandgel 2x per week gebruikt en ik heb na 1 keer poetsen al resultaat gezien. Ben heel tevreden over dit product.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  heel goede en zachte tandpasta, geen bloedend tandvlees meer, goede smaak en prikt niet in de mond , gladde tanden na het poetsen ! gaan het zeker opnieuw kopen

Miradent Mirawhite Tandgel kopen

Je kan Miradent Mirawhite Tandgel van het merk Miradent, geproduceerd door EUREKA PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta > Witte Tanden