€ 5,99
€ 5,03
Bespaar 16% (€ 0,96)
Promotie -16% korting geldig t.e.m. 30/06/2018

Omschrijving van Miradent Borstel Tandprothese Deluxe Blauw

Prothese borstel voor het reinigen van je kunstgebit met ergonomisch gevormde handgreep. Heb je moeite met het reinigen van je kunstgebit? De Protho Brush Deluxe van Miradent is een prothese borstel met ergonomisch gevormde handgreep. Voedselresten, bacteriën en aanslag hechten zich snel aan protheses. Daardoor kunnen plak en tandvleesaandoeningen optreden en kan het kaakbot beschadigd raken.

De grote borstel is zeer geschikt voor het reinigen van het oppervlak van de prothese. Terwijl de kleinere, V-vormige borstel heel handig is voor moeilijk bereikbare plekjes aan de binnenkant van de prothese.

Indicatie

Prothesetandenborstel met ergonomische handgreep.

Grote borstel voor oppervlak van de prothese, kleinere V-vormige borstel voor moeilijker bereikbare plaatsen.
Miradent Borstel Tandprothese Deluxe Blauw 1 stuk
€ 5,99
€ 5,03

Laatste reviews en ervaringen met Miradent borstel tandprothese deluxe blauw

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  handige tandenborstel voor een tandprothese te poetsen dankzij het smalle borsteltje kan je beter aan de moeilijkere bereikbare plekjes waar vuil zich soms ophoopt. je vind deze niet altijd, dus was ik zeer blij dat hij te koop is bij Farmaline.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben heel tevreden met de aanschaf van deze protheseborstel. Vooral het kleine borsteltje is ideaal en laat toe om moeiteloos alle plekken van de prothese te reinigen waar ik met een gewone borstel niet bij kon. Zeker een aanrader
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Kan dit product zeker niet negatief beoordelen maar vergeleken met een gewone tandenborstel zie ik geen meerwaarde in dit product. Ligt niet echt praktisch in de hand.

Miradent Borstel Tandprothese Deluxe Blauw kopen

Je kan Miradent Borstel Tandprothese Deluxe Blauw van het merk Miradent, geproduceerd door EUREKA PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Kunstgebit > Reinigingsmiddelen
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandenborstels
50+ > Kunstgebit > Reinigingsmiddelen