€ 60,00
€ 52,20
(€ 174,00 / 100 ml)
Bespaar 13% (€ 7,80)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Mimique Gelaat Light

Lichte gelaatscrème die de huid hydrateert en voedt.

- Bevat een beperkt % aan vetten, dus zeer lichte crème die de huid hydrateert en voedt.
- Geeft geen blinkende schijn in het gezicht, dringt meteen in de huid.
- Betere regulering van talgproductie.
- Droogt de huid niet uit.
- In de crème zit dermaclarine. Dit is een natuurlijke peeling voor de huid zonder gevaar voor huidirritatie. Dermaclarine verwijdert enkel de dode cellen en laat de levende cellen ongemoeid. Het reinigt verstopte huidporiën en verwijdert onzuiverheden op de huid.

Mimique is 100% gebaseerd op wetenschap
Mimique is de 1ste huidverzorgingslijn dat 100% gebaseerd op wetenschap, nl. Biomimicry Wetenschap. Vandaar ook de naam “Mimique”.

Indicatie

Iedereen  die  bewust  bezig  is  met  zijn/haar gezondheid: 
-mannen/vrouwen
-baby’s/kinderen/volwassen
-blank/niet­blank
-jong/oud    ­ 

- Normale gezichtshuid
- Gemengde gezichtshuid: vette T­zone  ­ 
- De onzuivere huid
- Vette vochtarme gezichtshuid
-Couperose huid: de couperose huid verdraagt moeilijk vetten. Mimique Light bevat laag % aan vetten

*Ook uitermate geschikt voor de hypergevoelige/allergische gezichtshuid
*Ook uitermate geschikt voor mensen die chemotherapie of bestraling ondergaan

Gebruik van Mimique Gelaat Light

* Bij voorkeur dagelijks smeren voor optimale huidresultaten  

* Gelaat  eerst lichtjes  vochtig  maken  met  water,  wat crème over het volledige gelaat & de hals smeren. Je zal merken dat de crème meteen wordt opgeslorpt door de huid

* De Mimique huidcrèmes in combinatie met de juiste voeding en het dagelijks drinken van voldoende water geven een maximaal huidresultaat

Ingrediënten Mimique Gelaat Light

Er zitten 0,0% bewaarmiddelen, 0,0% geurstoffen, 0,0 % kleurstoffen, 0,0% paraffine en 0,0% siliconenolie in deze crème

Macadamia olie, Cholesterol, Lecithine, Moringa olie, Natuurlijke vitamine E, Stabiele vitamine C, Jojoba-olie, Panthenol, Phytosphingosine, NMF’s, Duindoornolie, Borage olie, Ceramide II en III, Vitamine B12, Schizophyllan, Biotine, Lycopeen ( provitamine A), Stearic acid, Hyalorunzuur., Dermaclarine

* Alle gebruikte grondstoffen zijn zuiver, van topkwaliteit en zitten in voldoende hoge concentraties in de crème zodat ze ook het gewenste effect hebben op de huid. Het gewenste huideffect van deze grondstoffen werd door de grondstofleveranciers zowel in-vitro als in-vivo getest

* De crème bevat bovendien liposomen waardoor alle werkzame stoffen meteen versmelten met de huid. De liposomen hebben eveneens het vermogen vocht in de huid te transporteren waardoor de vochtbalans in de huid hersteld wordt. Onze liposomen zijn stabiel en slechts 60 nanometer groot waardoor ook uw diepere huidcellagen worden gevoed.

Waarschuwing

* Wij  raden  ten  stelligste  af  deze  Mimique  crème  te  combineren  met  huidcrèmes  van  andere  merken.  De  beoogde  werking  van  de  hoogkwalitatieve  en  exclusieve  werkzame  stoffen  in  deze  crème  kan teniet gedaan  worden  door  de  minder  hoogwaardige  ingrediënten  die  worden  verwerkt  in  crèmes  van  andere  huidverzorgingsmerken.

*Geef de Mimique crème minstens 3 maanden tijd om optimaal zijn werk te kunnen doen. Merkt u, ondanks een  juist & gevarieerd voedingspatroon, na 3 maanden geen enkel verschil, mail ons dan gerust met jouw feedback op  info@mimique.be. Bent u tevreden, dan horen we dit ook graag.
Mimique Gelaat Light 30 ml crème
€ 60,00
€ 52,20
(€ 174,00 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Mimique gelaat light

Schrijf een review
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben heel tevreden over het effect van de Mimique gelaatsverzorging. Alleen het pompsysteem van de producten laat te wensen over. Het pompje werkt soms niet goed en bij m'n vorig pompje functioneerde het niet meer terwijl de flacon nog halfvol was.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Deze gelaatscrème was niet geschikt voor mijn huid. Ik heb een intensievere crème nodig. De geur is even wennen, maar niet storend. Het pompje werkte niet steeds goed.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Persoonlijk ben ik erg tevragen over de Mimique gezichtscrème, ik heb een gevoelige doch vrij vette huid en met deze crème komt mijn huid tot rust. Bovendien heb ik via Farmaline steeds een vlotte levering en een leuke korting van 10% op mijn producten.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Product geeft zoals beloofd na enige tijd een heel goed resultaat. Trekt snel in en laat geen film achter. De vraag is wel - als je best met geen andere producten mag combineren - wat je dan met make-up doet?
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  de huid neemt de creme heel vlug op.mooi mat en toch hydraterend.de geur moet je eventjes gewend worden,maar is vlug opgenomen door de huid waardoor de geur verdwijnt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De Mimique Light Gelaatscrème is een zalige dagcrème die op een uiterst zachte manier hydrateert, zonder te rijk of te droog aan te voelen. Het bevalt me prima!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben heel tevreden van deze cr?me, ik heb een gemengde huid,en mijn huid is er echt goed mee. Mijn T-zone blinkt minder,en mijn huid is goed gevoed,geen trekkerigheid meer. Een aanrader!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben heel tevreden over het product. Het voelt heel fijn aan en ik merk dat je een mindere hoeveelheid moet smeren dan bij een ander product Als je de gebruiksaanwijzing leest, lees je dat in tegenstelling tot wat vorige review beweert dit helemaal niet chemisch is, maar een natuurlijk product. Dat is ook de reden waarom ik besloten heb deze review na te laten.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit product voor de eerste maal en merk dat de huid fijner is maar vraag me wel af, vermits dit een chemisch product, of het wel veilig is . Zijn dit nanodeeltjes die via de huid in het lichaam terechtkomen? En zoja is dit schadelijk?

Mimique Gelaat Light kopen

Je kan Mimique Gelaat Light van het merk Mimique, geproduceerd door EXQUISES , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Dagverzorging > Hydratatie