€ 60,00
€ 52,80
(€ 176,00 / 100 ml)
Bespaar 12% (€ 7,20)
Dit product wordt gratis geleverd!
Bijsluiter van Mimique Gelaat Intensive 30 ml crème

Omschrijving van Mimique Gelaat Intensive

­Gelaatscrème die de huid intens hydrateert en voedt.
Ook ideaal als oogcrème.
Kan tevens als handcrème worden gebruikt. Geen vet of plakkerig effect. Dringt meteen in de huid.

Mimique is 100% gebaseerd op wetenschap
Mimique  is  de  1ste  huidverzorgingslijn  dat  100%  gebaseerd  op  wetenschap,  nl.  Biomimicry  Wetenschap.  Vandaar ook de naam “Mimique”.

Indicatie

Iedereen  die  bewust  bezig  is  met  zijn/haar gezondheid:  -mannen/vrouwen
-baby’s/kinderen/volwassen
-blank/niet-blank
-jong/oud

- Droge vochtarme en/of vetarme gezichtshuid
- Eczeem in het gezicht
- Rijpere huid /vroegtijdig verouderende gezichtshuid

* Ook uitermate geschikt voor de hypergevoelige/allergische
gezichtshuid
*Ook uitermate geschikt voor mensen die chemotherapie of 
bestraling ondergaan

Gebruik van Mimique Gelaat Intensive

* Bij voorkeur dagelijks smeren voor optimale huidresultaten

* Gelaat  eerst lichtjes  vochtig  maken  met  water,  wat crème over het volledige gelaat & de hals smeren. Je zal merken dat de crème meteen wordt opgeslorpt door de huid

* De Mimique huidcrèmes in combinatie met de juiste voeding en het dagelijks drinken van voldoende water geven een maximaal huidresultaat

Ingrediënten Mimique Gelaat Intensive

Er zitten 0,0% bewaarmiddelen, 0,0% geurstoffen, 0,0 % kleurstoffen, 0,0% paraffine en 0,0% siliconenolie in deze crème

Macadamia olie, Cholesterol, Lecithine, Moringa olie, Sheabutter, Natuurlijke vitamine E, Stabiele vitamine C, Jojoba-olie, Panthenol, Phytosphingosine, NMF’s, Frambozenolie, Duindoornolie, Borage olie, Ceramide II en III en VI, Vitamine B12, Schizophyllan, Biotine, Lycopeen ( provitamine A), Stearic acid, Hyalorunzuur.

* Alle gebruikte grondstoffen zijn zuiver, van topkwaliteit en zitten in voldoende hoge concentraties in de crème zodat ze ook het gewenste effect hebben op de huid. Het gewenste huideffect van deze grondstoffen werd door de grondstofleveranciers zowel in-vitro als in-vivo getest

* De crème bevat bovendien liposomen waardoor alle werkzame stoffen meteen versmelten met de huid. De liposomen hebben eveneens het vermogen vocht in de huid te transporteren waardoor de vochtbalans in de huid hersteld wordt. Onze liposomen zijn stabiel en slechts 60 nanometer groot waardoor ook uw diepere huidcellagen worden gevoed.

Waarschuwing

* Wij  raden  ten  stelligste  af  deze  Mimique  crème  te  combineren  met  huidcrèmes  van  andere  merken.  De  beoogde  werking  van  de  hoogkwalitatieve  en  exclusieve  werkzame  stoffen  in  deze  crème  kan teniet gedaan  worden  door  de  minder  hoogwaardige  ingrediënten  die  worden  verwerkt  in  crèmes  van  andere  huidverzorgingsmerken.

*Geef de Mimique crème minstens 3 maanden tijd om optimaal zijn werk te kunnen doen. Merkt u, ondanks een  juist & gevarieerd voedingspatroon, na 3 maanden geen enkel verschil, mail ons dan gerust met jouw feedback op  info@mimique.be. Bent u tevreden, dan horen we dit ook graag.
€ 60,00
€ 52,80
(€ 176,00 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Mimique gelaat intensive

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Topproduct voor onze aangezichtshuid zonder toevoeging van schadelijke en bewaarstoffen. . Bovendien zijn de ingrediënten van zeer goede kwaliteit en hierdoor een meerwaarde voor onze huid. Er is ook een Light versie die zelfs voor baby's en kinderen, en mensen met allergiie problemen zonder risico kan gebruikt worden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze gelaatscrème voedt mijn huid intensief, maar laat geen vettig laagje achter. Ideaal voor een huid zoals de mijne : neiging tot blinken, maar toch vochtarm. De verpakking is anders dan die van de Intensive, ik heb nog geen enkel probleem ondervonden met het pompje.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goede dag- en nachtcreme. Spijtig dat er slechts 30ml in het potje is. Snel leeg ! Dus eigenlijk erg prijzig !Geur niet zo aangenaam, maar verdwijnt snel.Ik gebruik deze crème nu 6 weken (bijna drie potjes) en mijn huid ziet er super uit ! Wel nog een extra zonnebescherming gebruiken !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Geen parfum,geen bewaarmiddelen, en enkel werkzame stoffen. Zeer effectief, maakt waar wat hij belooft. Minpuntje: aan de prijzige kant,maar wel zeer zuinig in gebruik.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Na 1 week gebruik van het product zag mijn huid er echt niet goed uit. Heb doorgezet, na aanmoediging van Mimique. En ... weer een week later : mijn huidje ziet er prima uit ! Een wekelijkse scrub met bakingsoda en water geeft stootje in de goede richting : mooie gladde huid en het product kan beter zijn werk doen.
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik de creme nu één week : tot nu toe geen goed resultaat : mijn huid, die eigenlijk in zeer goede conditie was, is nu droog en schilferig. Met jeuk, de hele dag door. Ik twijfel of ik het gebruik verder zet.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een wonderlijke dagcrème die gewoon versmelt in de huid.Maar als je het 2 maal per dag gebruikt is 30 ml vlug opgebruikt.Een dagcrème die echt grensoverschrijdend is.
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  helemaal niet tevreden. Er kwam niets uit dat pompje ,heb wel een ander pompje gekregen maar spijtig genoeg werkt het ook niet. Het is echt niet handig zonder pompje het eruit te halen. Van het product zelfs heb ik ook geen positief effect.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb al vele hydraterende crèmes geprobeerd maar deze sprinht er echt uit. Dit is de enige crème die effectief mijn droge huid goed hydrateerd, ook 10 uur na het aanbrengen. Nadeel is dat dat je er maar een maandje mee kan doen (zeker als je dit zowel s'morgens als s'avonds aanbrengt).
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Fantastische creme! Eindelijk een creme die écht iets (véél) doet voor mn huid. Ik kocht in het verleden allerhande merken,dure en goedkope,maar deze overtreft ze allemaal. Mn Huid voelt nu echt goed aan. Een groot verschil na slechts enkele dagen! Zuinig in gebruik. Voor mij enkel nog deze in de toekomst! Aanrader!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit product nog maar sinds een week, dus het is een beetje vroeg om er al een oordeel over te hebben. Toch geef ik het een 5/5, omdat ik er goed gerust in ben dat het echt goed is voor de huid, in tegenstelling tot de meeste producten die een vals gevoel van bescherming geven.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Eindelijk een goed hydraterende crème zonder allergische reacties;100% natuurlijke en veilige verzorging. Voelt aangenaam op de huid + geen blinkende schijn. Een aanrader!

Mimique Gelaat Intensive kopen

Je kan Mimique Gelaat Intensive van het merk Mimique, geproduceerd door EXQUISES , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Dagverzorging > Hydratatie