€ 16,00
€ 14,08
(€ 14,08 / 100 ml)
Bespaar 12% (€ 1,92)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Martera Aloe Ferox Gel

Al eeuwenlang worden de aloë’s gebruikt omwille van hun verzachtende, helende en regenererende eigenschappen. In het begin van de 21ste eeuw werden deze herontdekt in Europa. Van de meer dan 300 aloë soorten in Afrika is de wilde Aloe ferox één van de meest heilzame.

In tegenstelling tot de Aloe vera die meestal gecultiveerd wordt op plantages, groeit de Aloe ferox in het wild, in zijn natuurlijke habitat: vrij van pesticiden, herbiciden en kunstmeststoffen. Een omgeving die nu ook biologisch gecertificeerd is!

Aloe ferox
De Aloe ferox bladeren bevatten waardevolle aminozuren, proteïnen, enzymen, vitaminen zoals natuurlijke vitamine E en talrijke mineralen en spoorelementen. Aloe ferox heeft bovendien een uitzonderlijk hoog calcium gehalte en een hoog aminozurengehalte heeft. Hierin overstijgt het ruim de Aloe vera en andere soorten gebruikt voor hun gel of sap. 


Aloe ferox gel
Aloë gel heeft een ontstekingsremmende en hydraterende werking daar de gel door planteigen substanties in staat is om werkelijk diep in de huid door te dringen.

De onderliggende huid wordt gevoed door de natuurlijke, vochtinbrengende substanties van de aloë gel. De huid wordt zachter, elastischer en is beter beschermd tegen zon, wind en vrije radicalen. Nieuw wondweefsel wordt ook sneller aangemaakt zodat wonden vlugger sluiten en sneller genezen. Gebruik Aloe ferox gel voor het verzachten en helen van talrijke huidirritaties (bv. ook acne), kleine verwondingen, littekens (bv. na laseroperaties) en lichte brandwonden.

Indicatie

Een verzachtende, kalmerende, hydraterende en regenererende behandelingsgel met aloë ferox.

Gebruik van Martera Aloe Ferox Gel

De gel is geschikt voor alle huidtypes en kan zowel op het gelaat als op het lichaam worden gebruikt. 
Het is een perfecte hydraterende verzorging en kan bijvoorbeeld onder een dag- of nachtcrème gebruikt worden.

Ideaal eerste-hulpmiddel bij kleine wondjes, insectenbeten en lichte brandwonden.
Martera Aloe Ferox Gel 100 ml
€ 16,00
€ 14,08
(€ 14,08 / 100 ml)

Martera Aloe Ferox Gel kopen

Je kan Martera Aloe Ferox Gel van het merk Martera, geproduceerd door DITRA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Dagverzorging > Gevoeligheid / Roodheden
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Nacht > Gevoeligheid / Roodheden