€ 8,57
€ 6,51
(€ 13,02 / l)
Bespaar 24% (€ 2,06)
Promotie -24% korting geldig t.e.m. 28/02/2019

Omschrijving van Mondwater coolmint

Met alleen tweemaal daags twee minuten tandenpoetsen en interdentaal mechanisch reinigen (vb. door flossen, interdentale borstels) bereik je geen optimale mondhygiëne. Bij het tandenpoetsen en interdentaal reinigen ligt de focus op de tanden en kiezen. Die nemen slechts 25% van de mondholte in beslag. Na het tandenpoetsen en interdentaal reinigen heb je 75% van de mond dus nog niet gereinigd.

Wat met poetsen begint, maakt LISTERINE® af

LISTERINE® is een mondspoeling met antibacteriële eigenschappen dat de ontwikkeling van tandplak vermindert en de goede conditie van het tandvlees behoudt. De zeer doeltreffende formule van LISTERINE® omvat een unieke combinatie van vier essentiële oliën. Uit klinisch onderzoek (*) blijkt dat LISTERINE® mondspoeling met antibacteriële eigenschappen een waardevolle bijdrage levert om de ontwikkeling van tandplak te verminderen ten opzichte van tandenpoetsen alleen.

Met tandenpoetsen alleen bereik je dus geen optimale mondhygiëne.

Indicatie

Gebruik LISTERINE® 2 maal per dag na het tandenpoetsen.

Gebruik van Mondwater coolmint

GEBRUIKSAANWIJZING :

Mondspoeling, een goede dagelijkse gewoonte om je mondhygiëne te verbeteren en slechte adem te doen verdwijnen.

Hoe gebruik je LISTERINE® Coolmint?

 • Poets tweemaal per dag je tanden en reinig interdentaal met flossen, stokeren of rageren.
 • Gebruik daarna 20 ml LISTERINE® Coolmint (4 x 5ml koffielepeltjes).
 • Spoel heel je mond gedurende 30 seconden.

Belangrijk om te weten:

 • Gebruik het onverdund.
 • Slik het niet in.
 • Vanaf 12 jaar.

Gewend raken aan de kracht van LISTERINE®

Ingrediënten Mondwater coolmint

Aqua, Alcohol, Sorbitol, Thymol, Eucalyptol, Menthol, Methylsalicylaat, Poloxamer 407, Benzoezuur, Aroma, Na sacharinaat, Na benzoaat, Cl 42053.

€ 8,57
€ 6,51
(€ 13,02 / l)

Laatste reviews en ervaringen met Mondwater coolmint

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik listerine dagelijks. Sinds ik dit gebruik heb ik minder last van bloedend tandvlees. Interdentaal reinigen is ook belangrijk. Gemakkelijk in gebruik.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  is fris en aangenaam om de mond te spoelen, heeft een muntsmaak; ik heb gevoelige tanden en met deze elke dag te gebruiken, heb ik daar nu toch wel minder last van,
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voor een frisse adem, minder tandplak en gezond tandvlees – met een frisse muntsmaak. Alle dag te gebruiken voor resultaten ............................
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit mondwater is een perfecte aanvulling na het tandenpoetsen en kan ook het flossen vervangen. Tevens zorgt het voor een frisse smaak in de mond die vrij intens is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  heel goed product. het zorgt voor een frisse adem en tevens ook goed om tandplak weg te houden. een aanrader. ook voor mensen met mondhygiënge is het een aanrader
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Verfrissend. Het product voldoet aan de beschrijving. Laat een vrij sterke frisse smaak achter in de mond. Plaqueverwijdering is geen vervanging voor een bezoek aan de tandarts.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  listerine coolmint is een uitstekende mondspoeling om bacteriën te verwijderen en de mond goed te verfrissen. Gebruik twee keer per dag voor een goed beschermde mond.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is uiterst efficiënt om te gebruiken na het tandenpoetsen of zelfs tussendoor wanneer men nog iets waarneemt tussen de tanden dat daar eigenlijk niet hoeft te zitten !I
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  mondwater coolmint 500ml geeft een frisse smaak in de mond , het is trouwens zeer geschikt om de om de onfrisse smaak in de mond weg te werken ,ik gebruik mondwater coolmint 500ml zeer vaak
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ben zeer tevreden over dit product .Het geeft een fris gevoel in de mond en heeft ook een invloed op de adem , na het eten van pikante spijzen .vb. look enz.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Leren gebruiken op aanraden van mijn schoonbroer. Lekker frisse adem na het tanden poetsen. Geeft een extra zuiver gevoel in de mond, ik gebruik het dagelijks.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goede mondspoeling, zeer fris. Ik gebruik dit dagelijks en ben er heel tevreden over. Deze mondspoeling is zeker aan te raden en je hebt er een hele frisse adem van.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ben ik heel tevreden mee, en dat ik steeds zal blijven aanschaffen, dar dit product goed is voor de mondhygiëne, en desgevallend ook voor uw gezondheid.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Listerine geeft een frisse mond en helpt effectief bij een goede mondhygiëne! Er bestaan diverse verpakkingen, zo moet je't zelfs niet meer missen op vakantie!

Mondwater coolmint kopen

Je kan Mondwater coolmint van het merk Listerine, geproduceerd door JOHNSON & JOHNSON CONSUMER , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Listerine 500 ml of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Mondwater
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Mondwater > Anti-Tandplak